grim Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 arkadaşlar ben 2 gün önce "zone realıty" kanalında "jone goldman'la doğa üstü güçler" programını izledim.ogünki konu duru görüydü.bir durugörü ustasından teknikler öğreniyodu 1. teknik balık ağlarından örgü yapıyor ve içine küreyi koyuyor.çevirince ne gördüğünü soruyor. 2. teknik topladıkları deniz kabuklarını bir kavanoza onun içinede deniz suyu koyuyor. bilmem ne kadar açıklayıca oldu ama yine güzel teknikler.yaz gelsin ben yapıcam:D birde topladıkları 20 beyaz çakıl taşının üzerine viking alfabesini yazıyor.onuda bir keseye koyuyor.viking alfabesinin anlamalarını içeren bir kitap var ordan yararlanak keseden 3 taş çekiyo ve anlamalarına bakıyor... inş. yardimcı olmuşumdur. Buda viking alfabesi yani internetten buldum ne kadar doğru bilmiyom:D http://img228.imageshack.us/img228/9104/vikingalphapv9.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 gizli mabette hepsı var alfabelerın bu arada paylasım ıcınde saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkanayd Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 bende o programı izliyorum çok güzel program Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2009 evet gizlimabete üyeyim ben ama o kadar ayrıntılı bakmadım.ayrıca bu programda çok güzel yakalabilirsem izliyom:D yorumlar için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.