Mrt_x Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 merhaba arkdaşlar foruma yeni üyeyim aranıza yeni katıldım böyle parapsikolojik konulara pek fazla inanmazdım bi kaç ay evveline kadar arkdaşlar sürekli rüyalarımda gördüğüm olayı yaşıoyorum 1 hafta geçmeden. bunun rüya olduğundan bile emin diğilim kimi duru görü diyor genelde yattığım zaman oluor ama ne uyanığım ne uyuyorum sanki bilincim açık şekilde görüyorum rüyayı olaylar hakkında yorum yapabiliyorum içimden sonra saçmalama diyorum ve bir an kendime ve orda bitiyor genelde rüya görmem görsemde hiç hatırlamam ama bunları hiç unutmuyorum.Birde 2 haftada bir en azından oluyor 3. bi kişi değilde olayın birebir içinde görüyorum kendimi ve 1 hafta sonra pat o olayın içindeyim ilk başlarda annemlerin yanında yada metroda çığlık attığım oldu yardım edin yetenek mi yoksa mussallat olmuş kötü bişeymi yetenekse geliştirebilirmiyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 durugörü olabılır ama durusezide olabılır olayları onceden sezmek falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Kangırcileyşıns yu win 12381283812381283 dollars... Şaka bir yana bu duru görüye işaret gibi geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 banada ole geldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 duru görü olduguna eminim ben çok özel bir yetenektir. belki de uzun zaman sonra dünyaya gelmiş ilk gerçek durugörücüsündür tabii bu şaka ama yeteneğini geliştir. musallat olmuş bilmem ne gibi zırvaları da düşünme... bir şey musallat olmuyor kimseye rahat ol! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zelisko Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 ewet aynısı bende de oluyor.rüyamda gördüklerimi en fazla 2 gün içerisinde yaşıyorum.ama ne olduğunu anlayamamıştım.ilk ben de senin gibi korkmuştum birşeyler mi musallat oluyor diye:rofl: ama durugörüyle ilgisi olduğunu bu siteden öğrendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 ya bişeylerin musallat olması o kadar kolay olsaydı akıllı insan kalmazdı dünyada. bence çok güzel bir yeteneğin var insanlar kırıntısına sahip olmak için çok fazla uğraşıyolar kıymetini bil ve geliştir derim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 rüya biraz daha farklı birşeydir yalnız... rüyanda gördüğün yüzleri birebir hatırlamadığın sadece imgelediğin ve zihnindeki herhangi bir yüzü o imgeye oturtabileceğimiz ile alakalı söyleşiler dinledim.. bu yüzden bence akşamları uyku ya da konsantrasyon mu olup olmadığını test edebilirsin... ve ya eğer gördüğüm imgelemin sonu geldikten sonra konsantre olup devamını da görmeye ulaşabilirsin... bazen hayal gücü diye bildiğimiz şey durugörünün ta kendisi olabiliyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrt_x Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 bişeyin musallat olmadığına sevindim Duru görüyle ilgili bişeyler okudum ama zarar falan vermez dimi açıkçası böyle şeylere inanan biri değildim ama korkar oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Bana da oluyor rüyamda gördüğüm şeyler gerçekleşiyor sık sık.Nasıl geliştirilir ki bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zelisko Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 ewet nasıl geliştirilir?bir çaba harcamadan rüyalar görüyorum ve yaşıyorum.geliştirdiğim zaman kimbilir neler olucak..nasıl geliştirilir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrt_x Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 bende merak ediyorum açıkçası forumları gezdim gezmediğim yer kalmadı nerdeyse ama genelde hep aynı teknik yani gözününzn önünde imgelemeyle başlıyor olay onu her gözümü kapadığımda yapıyorum resmler geliyor ama bunlar duru görü diğil sanırım :/ yani ben rüyayı istemsiz olarak görüyorum.öyle olduğu zaman doğru oluyo hatta sadece öyle oluyo kendmi şartladığım zaman bişeyler görmek için ortada hiç bişi olmuyor farklı bi teknik yada egzersiz varmı ? yada doğru yoldamyıım biri bize yardım etsin.. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.