nurrstein Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 6-7 yaşlarındaydım annemi dişciye götürüyoduk babamla yanımda abimde vardı.. annemle babam arabadan indi ve abimle arabada oturduk.. yanımızda bizim arabanın ayınsı vardı içine kadar aynıydı ve abim benle dalga geçmeye başladı hahah bak annemle babam bırakıp gidio bizi oraya bak dedi ve bi baktım babam ve annemin kopyası arabaya bindi ve başka çocuk vardı yanlarında ve babamın kopyası olan adam yanındaki annemin kopyası olan kadına beni gösterdi ve bana el salladılar bende deliler gibi ağlıyodum.. onlar arabayı sürüp gittiler.. 1 saat ağladım abimde bana gülüyodu.. sonra kendiside öyle bakakaldı neydi bu diye.. daha sonra annemler geldi.. olayı anlattım onlarda inanamadılar o zamandan beri yıllardır beynimi kurcalıyo bu mesele.. ve bu olay olduktan sonra babam çok değişti.. annemle ayrıldılar başımıza kötü şeyler geldi kısacası.. halada bu durumun içindeyiz.. sizce bu neydi? ne olabilir? o yanındaki kadına beni gösteren adam babam olabilrmiydi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 sıcak bir yaz gününde araba sıkı sıkı kapalıysa neden olmasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killer619 Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 şizofren olabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurrstein Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 teşekkür ederim çok naziksin.. bu olayı tek yaşamadım. şahit var yanımda. ve yaz günü deildi bu arada.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Belki abin de şizofrendir :) Şaka bir yana bu dediklerin bir bunalmanın yahut bir krizin eseri olabilir. Ya da ne bileyim paranormal bir boyutu da olabilir ama daha önce böyle bir örnekle karşılaşmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AzraiL Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Bende senin yaşlarında kafamdan o kadar çok şey kurup kendimi inandırıyordumki.Hiç unutmam kafamdan insan büyüklügünde fareler görüp korkutuyordum kendimi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whopper18 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 bana cok saçma geldi bu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
begonvil Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 ben bu duruma kendi yaşadığım bir olayla açıklık getirmek istiyorum.bu arada belirteyim ne karanlıktan korkarım nede böyle urafelere.çocukkende öyleydi şimdide.köye kalmaya gittiğim zaman gece tuvalet ihtiyacımız gelınce köy tuvaleti uzak diye işte evin cıverında bu ihtiyacımızı giderirdik eğer biri bize eşlik etmezse.gece okadar sıkıştım ki evdekı ablaya benı tuvalete götürmesini istedim bu arada 15 yaşındayım.ablada git işte köşeye yap dedi küçük varsa şimdi kaldırma benı diyerek yattı yatağına.bende bahçeye çıktım dediği yere tuvaletimi yaptım eve doğru adım attığım zaman bahcede bir karartı gördüm.aklıma o yada bu şu gelmedi direk köyün delıkanlısı yada biri benı gözetliyor fikri geldi ve kızgınlıkla bahcede duran karartıya yürüdüm.hey dedim utanmıyormusun benı izlemeye...burasını lütfen dikkatli okuyun abartı yok.bir yandan da gece olduğu için kişiyi tanımakta istiyorum yüzünü görmek için epey yaklaştım.takriben 2.5 metre falan var aramızda.artık emınım yanı gölge değil yada göz aldanması.karşıkarşıya bakıyorus birbirimize.ama yüzü karanlık .tahminen bir dakıka falan bakıştık o sırada üstünde ki kıyafetin bitimine baktım sankı havada gibi duruyordu.hemen hızlı şekılde düşünmeye ve bir an evvel oradan kaçama fikrine kapıldım.eve doğru koştum ve bağırdım kalkın bahçede biri var dedim.ev zaten yer evi 2 oda hemen dedem annem kalktı ama dışarıya çıktıklarında bahcede kimse yoktu.bana hayal görmüş olabileceğimi söyleyip yatırdılar.ben onlara korkmadığımı ne olduğunu bilmek istediğimi sordum ama onalar önemsemediler gibi davrandılar.bundan başkada böyle bir şey bir daha yaşamadım.bazen bu tip entersan olaylar olabiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 önce şeytan olmuş sonrada görülmeyen varlıklar kopyalanmış ve aynı görüntüyü sağlamış hayelleri yaşayacaksın kurtuluşun yok zamanla arada göreceksin bilginize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurrstein Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 ya ciddiye alan alsin almayan almasin dalga gecilsin die acmadim yardim istedim die actim bu basligi. bugun yine ayni sey oldu. babamin cooook onceki hali gibiydi adam... bilmem psikolojik sorunum olsa tek ben gorurdum ama sadece ben gormedim.. sonucta psikolojik bi sorunumda yok o adami gordum yanindan geciyordum ve adam bu karli havada sadece sari, kahve cizgili gomlek giyip gisari cikmisti..neyse o onemli diil ama o adami gordum ve babam eskisi gibi davranmaya baslio artik annemi gormeden gecmio bi gunu.. o bidaha gorsem cidden kafayi yicem bilgisi olan dalga gecmicek olan kisiler yardimci olursa sevinirim.. -------------------- ben bu duruma kendi yaşadığım bir olayla açıklık getirmek istiyorum.bu arada belirteyim ne karanlıktan korkarım nede böyle urafelere.çocukkende öyleydi şimdide.köye kalmaya gittiğim zaman gece tuvalet ihtiyacımız gelınce köy tuvaleti uzak diye işte evin cıverında bu ihtiyacımızı giderirdik eğer biri bize eşlik etmezse.gece okadar sıkıştım ki evdekı ablaya benı tuvalete götürmesini istedim bu arada 15 yaşındayım.ablada git işte köşeye yap dedi küçük varsa şimdi kaldırma benı diyerek yattı yatağına.bende bahçeye çıktım dediği yere tuvaletimi yaptım eve doğru adım attığım zaman bahcede bir karartı gördüm.aklıma o yada bu şu gelmedi direk köyün delıkanlısı yada biri benı gözetliyor fikri geldi ve kızgınlıkla bahcede duran karartıya yürüdüm.hey dedim utanmıyormusun benı izlemeye...burasını lütfen dikkatli okuyun abartı yok.bir yandan da gece olduğu için kişiyi tanımakta istiyorum yüzünü görmek için epey yaklaştım.takriben 2.5 metre falan var aramızda.artık emınım yanı gölge değil yada göz aldanması.karşıkarşıya bakıyorus birbirimize.ama yüzü karanlık .tahminen bir dakıka falan bakıştık o sırada üstünde ki kıyafetin bitimine baktım sankı havada gibi duruyordu.hemen hızlı şekılde düşünmeye ve bir an evvel oradan kaçama fikrine kapıldım.eve doğru koştum ve bağırdım kalkın bahçede biri var dedim.ev zaten yer evi 2 oda hemen dedem annem kalktı ama dışarıya çıktıklarında bahcede kimse yoktu.bana hayal görmüş olabileceğimi söyleyip yatırdılar.ben onlara korkmadığımı ne olduğunu bilmek istediğimi sordum ama onalar önemsemediler gibi davrandılar.bundan başkada böyle bir şey bir daha yaşamadım.bazen bu tip entersan olaylar olabiliyor ama iste senin gordugun tanimadigin birisiydi ve ondan sonra kotu olaylar yasamadin heralde? ve birde boyle havada gibi gormussun.. bendeki farkliydi ama..:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 sana buradan yardım edemem sitede açıklanması yasaktır, kuralları çiğnemeyeceğim özelden yardım alırsın bu değişik tarzlardan bir varlıktır unutma, daha önce yardım ederdim ama sitede bilgili ilim kişi çıkmadı size bu şekil yardım ederim farklı boyutlar var ama ilerisi çok önemli gerçekten ailenin ayrılması çok üzücü bir olay ve doğaldır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.