Locked Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 Aynı kişideki iki karakterin çatışması mantığı ile yazdım. Dialog görünümlü monolog .......ve değiştim dedi. -Kadın milletine güven olmaz diyorum sana milyonuncu kez -E o zaman? Nedir yaşamak? Yalansa herşey.. -Kendini koruyarak yaşamana bak. -Sevmeden mi? -Sevme demiyorum. Zaten sevmeden yaşayamazsın. -Biliyorum ama güven meselesi ne olacak? -Güldürme beni. Güven mi? Sen güven halen var mı sanıyorsun? -O zaman hayatım manevi bir fanusta mı geçecek? -Fanus de, maske de, ne dersen de ama hayat acıtır. Senin yapman gereken elinde pamukla tendürdiyot aramak olmamalı. Bir yere varamazsın. -Bilmiyorum kafam çok karışık. -O da sana böyle dememişmiydi? "Senin kafan hep karışık" diye -Evet -......... -demek ki suç biraz da sende -Hayır ben sevdim sadece..klişe olacak ama "sevmek suç mu?" neden ben değişmedim de o değişti -Sus! Unutmalısın.. -Nasıl peki? -Adını unutarak başlayabilirsin -imkansız. -Neden imkansız? -Biliyorum ki o adımı unutmadı. -Peki ya sonrası ? -Yeteeer,üstüme gelme -Dostların ve çevrendekiler sana acizmişsin gibi davranmıyor en azından. -Umrumda değil. Kimsenin ne düşündüğü... Zaten dostlarımı seçerken titiz davranıyorum. Merak etme -Nereye kadar acı çektireceksin kendine? -Biliyorsun elimde değil işte.Lanet şey çıkmıyor oradan. -Çok derine kazmadan önce atacağın hazineyi gözden gezdirmedin.Çıkmasını istemiyordun ve halen istemiyorsun. -Korkuyorum -Neden? -Ya bende değişirsem diye. -Korkma zaten başarırsan, değişmiş olacaksın.. -İstemiyorum... -O zaman her gün ölmeye devam et.. -Peki. Şimdi git o zaman. -Sağlıcakla kal diyeceğim ama yersiz bir temenni olacak.. -Git hadi. -Görüşeceğiz... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 güzel okumuşsun beyini... düşüncene sağlık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atra_Oris_Ex_Luna Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 -Bilmiyorum kafam çok karışık. -O da sana böyle dememişmiydi? "Senin kafan hep karışık" diye -Evet -......... wow... (: (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.