raskolnikov Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 Bak anne ben büyüdüm, büyüdüm de fahişe oldum Her gece sokaklarda ekmek arar oldum Koca İstanbul üstümden geçti her şeyi unutur oldum Bir o sevmedi beni bir o bakmadı yüzüme Kim mi o anne ben kan revan içinde bırakan insan müsvettesi Bırakmadı hüzünler beni, mahvedene kadar koştular peşimden O müsvette düzülen kadın gibi her gece koynuma girdi… Bir seni unutamadım bir sana kıyamadım. Bir çocuk intihar etti Beyoğlu sokağında Bense düş sattım aldanmışlara, şehvet kokan yataklarda Kaçıncı yalan bu kaçıncı unutturduğun hatıra Aynı acıya kaçıncı çarpışım Bir defter verdiler elime gözyaşı topladım kapı kapı İstanbul böyle anne karşı çıkarsan yersin dayağı Her ne kadar yaralarımı saklasam da yansırlar gözyaşı defterimde Hastalık yuvasıyım anne her gece nezarete giriyorum Tanımadığım adamlar alıyor elimden insanlığımı Kan kusuyorum. Damarımdan giren her şırınga biraz daha unutturuyor seni bana Hiçbir zaman kadın olamadım. Ya hep yarımdım ya hep yalan Bir kaçabilsem buradan direk sana geleceğim Ölene kadar öpeceğim seni Büyüdüm anne evet ne çocuğum oldu ne de bir kocam Bir kedim oldu sadece hala da var Bazen eve gelen adamlara durur şöyle bir bakar İntiharlar birikir hep bu kadın kokan sokaklarda Ve gerçekleşir teker teker veba salgını gibi Bir ben sağlam kaldım burada Boş ver anne sen bakma bu or.spulara Ben hala temizim hala senin temiz evladınım… Yalan anne yalan temiz değilim kirlendim çok Bu günah arınmayacak ruhumdan Ve belki bende öleceğim bir gün Ölüme beş kala sıkacaklar kafama kahpe bir kurşun Hep yalanlarla avutmuşsun beni hani nerde o mutlu sabah Nerede mutlu insanlar hepsi kan kusuyor Birine elini uzatsan düşüyorsun sende onunla Kandırdın beni kızdım sana resmine bakıp bakıp ağladım Zaten elimde tek temiz şey o var ya Şimdi kulaklarımda bir uğultu var, beynimde yine gençliğimdeki fırtına Düşlerim sustu anne, kelimeler bile çıplak kaldı Kanattığım satırlar bile kızgın sana Ve eğer bu mektuba cevap yazmazsan sus ve sonsuza kadar konuşma… yazan: manay... alıntı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 paylaşım için teşekkürler. yazan arkadaş her şarkıdan beğendiği sözcükleri mektubuna bir cümle olarak eklemiş... ilginç geldi biraz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Bak anne ben büyüdüm, büyüdüm de fahişe oldum Her gece sokaklarda ekmek arar oldum Koca İstanbul üstümden geçti her şeyi unutur oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Oysa ne kolay damgalarız insanları, tek kelimeyle etiketleriz neler yaşadığını hiç bilmeden.. Teşekkürler paylaşım için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 ben teşekkür ederim. insanlar birbirlerini etiketlemeyi seviyorlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 etiketlerler ama düşünemezler ya o ben olsaydım diye...zihniyetleri kararmış insanlıkları körelmiş, at gözlükleriyle bakan insanlar okumalı bunu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 doğru söylüyosun tugcemgul.. etiketlemeyi seviyorlar insanlar..hoşlarına gidiyorlar... birilerini etiketleyince orgazm oluyorlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.