Sir_Lancelot Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2008 Nakarat x2 -Duygusal Ergen,Kaç Hadi Benden -Ben Rap Yaparken,Ağlama Birden -Emo Emo Geliyor Tiplere Bak Sen -Acayip Hayvanlara Benziiisen O saçın o gözünü kapar hadi bi aç lan Önünü göremez o trip yapar bu haspam Bir işede yaramayıp boş konuşursan En iyisi sen gidip köşelere saklan "Seni çok sefiyoyum bebekim pay pay Asqım kaybime geliyoy oklay" Türkçeyi katlet,özümüzü mahfet Pilli bebek gibi konuşma velet! Ailene kafa tutup odana çekil İki büklüm olup ağla rezil Hıçkıra hıçkıra feslefe yapma Kuaför paranı kim verecektir Enteresan pozlar içine girip Ayna karşısı fotoğraflar çekip Bir o yana bir bu yana savrulu dur sen İnsan takliti yap hadi lütfen Fileli çorap giyip felsefemi çıkar Socrates’in kemikleride sızlar Sizi gidi kolpa 90lı emolar Adamın asabınıda bozarlar Cahiller sürüsü boş kafalılar Good Charlotte’ı Atatürk’ten iyi tanırlar Size insan diyen utansın Hayvanlara bile hakaret tarzın Nakarat x2 Çok pardon,size bir sorum var? O kılık kıyafet ne? A be dostlar Eviniz barkınız yokmudur sizlerin Eve nasıl girip çıkıyosunuz belirsiz Taksimde bulunan güvercin gibisin İşi gücü olmayan başıboş birisin Üstüne üstelik biseksüelsin Yapmacık ifadeleride seversin Yüzünün heryeri Pircing yuvası X-Ray cihazı en büyük düşmanı Kafada tutarsa elaleme karşı Akşam eve gidip ağlamak tarzı Duygusal ergen bunalıma girsen İntihar edip hemen popüler ol sen Ortama bak vede tanı erkenden Bunlara pirim vermemektir meselem Damalı pantolonun altına converse Çok komik duruyosun ayakta et pes Varoluşun yok çıkmaz hiç ses Dejenere olmuş topluluk hadi kes Bu şarkımı dinle otur hadi ağla Gerçeklerle yüzleş hadi korkma Sinirlenipde bana ayar olsana Beni ara bulursun Karşıyaka’da Nakarat x2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 dostum bu benim nefretimi anlatmış çok saol süper paylaşım AntiEm0 AntiTopmu demeliydim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sir_Lancelot Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Emolara bi kastım yok aslında anti emo degilim ama begendigim bi sarkı paylasmak istedim :] Teşekkurler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 http://www.gnoxis.com/forum/ilginc-ve-komik-videolar/25814-duygusal-ergen-emo.html#post336640 aha buda video su... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2009 haaytımın şarkısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.