mysteriouslady Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2008 Yapım : 2007, ABD Tür : Dram / Gerilim / Korku Yönetmen :Oxide Pang Chun, Danny Pang Senaryo :Mark Wheaton, Todd Farmer Oyuncular : Dylan McDermott, Kristen Stewart, Penelope Ann Miller, John Corbett Yapımcı :Joseph Drake, Rhonda Baker, Lou Arkoff Görüntü Yönetmeni : David Geddes Korku-gerilim türündeki filmde, yeni bir hayata başlamak için terk edilmiş bir çiftlik evine taşınan bir ailenin, çok geçmeden evde garip şeylerin olmaya başlamasıyla yaşadıkları gerilim dolu anlar izleyiciye sunuluyor. Pang Biraderlerin Amerika’da çektikleri ilk film olma özelliği taşıyan filmin yapımcılığını Grudge ve Boogeyman filmleriyle dünyada büyük box office başarısı yakalamış olan Sam Raimi üstleniyor. http://i41.tinypic.com/2m6af43.jpg Jess, anne ve babası Denise ve Roy ve yanlarında çalışan işçi John Burwell ile birlikte, Chicago'daki tempolu şehir hayatlarını bırakıp Kuzey Dakota’da sakin bir çiftliğe taşınmış genç bir kızdır. Ne var ki, çok geçmeden, 16 yaşındaki Jess ve 3 yaşındaki kardeşi Ben, tarlaları sessiz sessiz salınan ayçiçekleriyle kaplı olan bu gözlerden uzak çiftlikte, onlardan başka kimsenin fark etmediği garip, hayalete benzeyen şeyler görmeye başlarlar. Bu olaylar giderek şiddet içermeye başladığında, durum Jess için farklı bir hal alır: Problemli bir ergenlik çağı geçiren Jess'in akıl sağlığındna şüphe duyulmaya başlanmıştır. Kendi sorunlu geçmişi, yerleştikleri evde daha önce yaşamış olanların geçmişi ile karşı karşıya gelen Jess, çaresizce yakınlarını uyarmaya çalışırken; yakınları onun inandırıcılığından her geçen gün daha da şüpheye düşmektedir. filmportalı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 medyumik bir film daha yani ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 küçük çocuk çok şeker filmi sırf bu welet için almıştm görünce = ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 uzun zamandır bu tür film izlemedim.bakalım nasıl bişeymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deLy Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Bole fımlerde hep çiftlikte geçio :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pleiades Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Berbat bir filmdi klasikleşmiş sahneler peşpeşe geliyor türü korku gerilim ama beni izlerken gerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Evet çok iyi olduğu söylenemez...Beni tek etkileyen genç kızın psikolojisini alt üst eden suçluluk duygusu ve içine kapanık ruh hali idi...Korku ve gerilime dair sahneler çok başarılı değildi...Tüylerimi ürperten bir film tadında izlemedim açıkçası... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 kötü... klişeleşmiş bir korku yapımı ama klişeleri bile kullanamamışlar... gördüğünüz yerde kaçın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Ne ekmeğini yediler şu perili ev temasının bravo vallahi. Biraz Shinning , The Amitiyville Horror biraz Hitchock'un Birds filminden ilham alan kargalar al sana Messengers. Sadece türü sevenlere... Bu arada Sam Raimi'yi de kınıyorum. Diğer korku yönetmenleri aldı yürüdü kendisi Evil Dead'de kaldı. ( Benim açımdan ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.