Jump to content

The Messengers / Haberciler

mysteriouslady

Önerilen Mesajlar

Yapım : 2007, ABD

Tür : Dram / Gerilim / Korku

Yönetmen :Oxide Pang Chun, Danny Pang

Senaryo :Mark Wheaton, Todd Farmer

Oyuncular :

Dylan McDermott, Kristen Stewart, Penelope Ann Miller, John Corbett

Yapımcı :Joseph Drake, Rhonda Baker, Lou Arkoff

Görüntü Yönetmeni : David Geddes

Korku-gerilim türündeki filmde, yeni bir hayata başlamak için terk edilmiş bir çiftlik evine taşınan bir ailenin, çok geçmeden evde garip şeylerin olmaya başlamasıyla yaşadıkları gerilim dolu anlar izleyiciye sunuluyor.

Pang Biraderlerin Amerika’da çektikleri ilk film olma özelliği taşıyan filmin yapımcılığını Grudge ve Boogeyman filmleriyle dünyada büyük box office başarısı yakalamış olan Sam Raimi üstleniyor.

http://i41.tinypic.com/2m6af43.jpg

Jess, anne ve babası Denise ve Roy ve yanlarında çalışan işçi John Burwell ile birlikte, Chicago'daki tempolu şehir hayatlarını bırakıp Kuzey Dakota’da sakin bir çiftliğe taşınmış genç bir kızdır. Ne var ki, çok geçmeden, 16 yaşındaki Jess ve 3 yaşındaki kardeşi Ben, tarlaları sessiz sessiz salınan ayçiçekleriyle kaplı olan bu gözlerden uzak çiftlikte, onlardan başka kimsenin fark etmediği garip, hayalete benzeyen şeyler görmeye başlarlar. Bu olaylar giderek şiddet içermeye başladığında, durum Jess için farklı bir hal alır: Problemli bir ergenlik çağı geçiren Jess'in akıl sağlığındna şüphe duyulmaya başlanmıştır. Kendi sorunlu geçmişi, yerleştikleri evde daha önce yaşamış olanların geçmişi ile karşı karşıya gelen Jess, çaresizce yakınlarını uyarmaya çalışırken; yakınları onun inandırıcılığından her geçen gün daha da şüpheye düşmektedir.

filmportalı....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet çok iyi olduğu söylenemez...Beni tek etkileyen genç kızın psikolojisini alt üst eden suçluluk duygusu ve içine kapanık ruh hali idi...Korku ve gerilime dair sahneler çok başarılı değildi...Tüylerimi ürperten bir film tadında izlemedim açıkçası...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ne ekmeğini yediler şu perili ev temasının bravo vallahi. Biraz Shinning , The Amitiyville Horror biraz Hitchock'un Birds filminden ilham alan kargalar al sana Messengers. Sadece türü sevenlere...

Bu arada Sam Raimi'yi de kınıyorum. Diğer korku yönetmenleri aldı yürüdü kendisi Evil Dead'de kaldı. ( Benim açımdan )

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...