ArtemisLykaon Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2008 Arkadaşlar profil resmimi değiştiremiyorum. Resim düzenleme bölümünden seçiyorum profilinizi oldu ya da 1 2 dakka içinde olacak diyor bekliyorum olmuyor. Profil resmim hep sabit kalıyor. Yüklemek de çare değil. Nasıl değiştireceğim :wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aigin Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Hee aynı sorun bende de var bu paint te çizdiğim resimle durmak zorundayım malesef :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 aynı sorun bende de var genel bi durum galiba. burdan yetkililere sesleniyoruzz!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Ana sayfanızdaki Resim Yükle / Düzenle seçeneğinden avatar yapmak istediğiniz resmi yükleyip / seçip Profil Resmi Yap dediğinizde değişmesi gerekiyor Ben denedim oldu bir bakın isterseniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Ana sayfanızdaki Resim Yükle / Düzenle seçeneğinden avatar yapmak istediğiniz resmi yükleyip / seçip Profil Resmi Yap dediğinizde değişmesi gerekiyor Ben denedim oldu bir bakın isterseniz Sn Mod bendede aynı sorun var,Profil resmini değiştiremiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skylark Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 bendede baska sorun var....yorum yaptıgım msjları goremıyorum...abone olmadanda gorulebılmelı dıye dusunuyorum yorum yaptıgımız mesajlar ama gorulmuyo neden..yada nerden gorucem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 bendede baska sorun var....yorum yaptıgım msjları goremıyorum...abone olmadanda gorulebılmelı dıye dusunuyorum yorum yaptıgımız mesajlar ama gorulmuyo neden..yada nerden gorucem... Merve, nickin'in üstüne tıkla ,üyenindaha fazla mesajı diye bir seçenek var ,oraya gir ... hepsi açılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Konuyu adminlerimize ileteceğim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Her yolu denedim. Olmuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 evet olmuyor hata veriyor hngi boyutta kesersem keseyim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skylark Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Merve, nickin'in üstüne tıkla ,üyenindaha fazla mesajı diye bir seçenek var ,oraya gir ... hepsi açılır hehehe kolaymıs...bende profılden bulmaya calısıyorum...tesekkur ederımmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 gelişme var mı acaba?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Hala bir gelişme yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 değiştirmeyi bir tarafa bırak avatar resmi görünmüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 sıkıldım ben artık bu resimden yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 en son hallediyoruz diye mesaj aldım ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 gözümü görmekten bende sıkıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 . Ben de kendimi görmekten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 herkes resminden sıkılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 bilseydim böle olcağını daha güzel bi resim koyardım oraya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 karizmatik göz varmış şimdi dursun yerinde sıkılırsam değiştiririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 yaaa hala kimse çözemedimi şu problemi.deli olcam.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 valla bazı arkadaşlar bal gibi değiştiriyor biz beyaz türklerde bir sorun var galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Ben sürekli değiştiriyorum yüklediğiniz resimlerin boyutundan kaynaklanıyor olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 yooo çok küçük resimler koyuyorum. ondan küçüğüde olmasın daha ii yanii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.