KATA Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2007 kahramanları üyeler...zaman?yer gnosis... farklı bır konuya gecmek istersek 'gnosisin doğusunda gece saat 3...katatonik oturmuş düşünüyor...'şeklinde geçiş yapabiliriz Eftelya kendi yazdı,güzel oldu peki birlikte yazınca bakalım ne oluşacak ne cıkacak tahmin edemiyorum,belki hic bir sey ama bi deneyelim... başlangıcı benden sonrakine bırakıyorum... bölüm1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 buna benzer bişey var zaten sitede oluşturulmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 geçenlerde bir düş gördüm ah görmez olaydım içime şeytan girdi sandım keşke uyumasaydım eski bir sarkıyı mırıldanarak ılerliyordu katatonik,inine dogru sürünüyordu sanki...tek istedıgı uyumaktı...etrafına bakındı,gnosis meydanında kimse yoktu birden bire ateş ve duman feryadı figan sanki el ele, geliyor habire üstümüze üstümeze çanlar sazlar kan oldular kesildi teller ama hala dımdık ayakta ayaktalar.... bir sigara yaktı,ıssızlıgın ortasında derken murky nin sanki bir sey bekledgını hissetti,hayırlısı deyip sevgılı yatagına yöneldi... -------------------- tamam o zaman kusura bakmayın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 bak burda http://www.gnosis.gen.tr/forum/showthread.php?t=2982 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 olsun o kadar başlık açılmış.O halde buraya da Katatoniğin başrolde olduğu bir hikaye yazalım.ben başlıyayım. Katatonik genç güzel ve başarılı bir avukattı.Fakat düzenli bir işi olmadan serbest çalıştığı için maddi problemler yaşıyordu.Ve bir teklif onun yaşamında yeni başlangıçlara sebep oldu.Başarılarını farkeden gnosis hukuk bürosunun sahibi av. mescalin kendisine büroda çalışmasını teklif etti.Fakat o bu teklifi kabul etmekte tereddütlüydü.çünkü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 ve avukatlar çogalmıştı sadece katolik olsa neyse birbirine giren okadar insan vardıki ve bu memlekette herkez menfaaati için yarışıyordu katolik dürüst bir avukattı keşke herkez onun gibi olsaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 katolik değil katatonik! Ama herkes onun gibi değildi.Ve bu büroda iyi işler yapılmasına rağmen sadece cinayet davalarına bakıyor olmaları onu endişelendiriyordu.Ancak maddi problemleri onu bu işi kabul etmeye zorluyordu.görüşmeye gittiğinde çok hoş bir süprizle karşılaştı.Üniv.den sınıf arkadaşı olan firdevs de burada çalışıyordu.Onunla da konuştuktan sonra biraz rahatlayarak burda çalışmaya karar verdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 ve ekledi kahraman dolunay diye(abi ben topu atıyorum üzerimden,hayretler ıcındeyim uyurken neler dönmüs burda:) helal size konu zaten vardan aslında yoka cevırmıssınız) dolunay,çingene güzeli,elinde sepet sepet çiçegi ' a be vayt falına bakayım' der ondan gecer 'uf,dipteyim dardayım depresyondayım..........' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 dolunay abe garı derken elindeki çiçek sepetini düşürür.. katatonik eğilip yerdeki çiçekleri toplamasına yardım eder.. dolunay katatonik'e bir çiçek verir .. dolunay gülerek çiçekleri satmaya devam ederken , karşıdan gelen bir araba dolunay'a çarpar Ve Katatonik Onu Ordan alıp Gnosis Hastahanesi'ne Götürür.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 bütün bunlar olurken acımasız murky olup biteni sadece izlemektedir.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 murky olanı görür ve ferrarisiyle dolunay ın ve olduğu ambulansın peşinden gider. . Ve aniden ambulans bozulur . . kalburatör su kaynatmıştır.. murky hemen katatonik in yardımıyla dolunay arabaya koyar ve götürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 tamam simdi oldu ey murkyyyyyyy devam et senden dınlemek zevklı oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 ve dolunay hastanede ölür.av.katatonik Dolunayın davasına bakmaktadır.Dolunaya çarpan adam kim?Gnosis hukukbürosu iş başında.Firdevsin araştırmalarına gör etek şahit murky.Fakat o hiçbirşey görmediğini iddia ediyor.Sadece olay olup bittikten sonra oraya geldiğini söylüyor.Acaba o damı bu işin içinde???? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 yine iş bana düstü -------------------- söle murky neden yardımda gecıktın -------------------- muhtemel ki dolunayın ruhu seni rahat bırakmıyodur... demek ki suçlusun nokta 30 yıl kürek cezası yargıtaya gıdebılırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 fakat katotanikin içi rahat değildir.Çünkü katatoniğin gizlediği bişeylerin olduğunu düşünüyordur.asıl suçluyud a bulması için dolunay onun kabuslarına girmektedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 dolunay katatonik in rüyalarına girip onu korkutma ve kabuslar görmesini sağlamaktadır. dolunay bundan zevk alıyordur.. katanotik psikolog a gitmeye başlar. . psikiyatris whitepower.. antidepresan 2-3 ilaç yazar Ve Katatonik i evine gönderir .. Murky bu arada hastalanmış yataklara düşmüştür .. kanserden ölecektir. 3 aylık ömrü kalmıştır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 dolunayı öldürdün beni eve gönderdin sen de kansersin ,bekle ve öl o zaman asistanım wahsıye bırakıcam davayı o senle ılgılenir testere2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 murky zorda olsa yatağından kanser kanser kalkmayı başarıyor.. yeni kurbanlar aramaya başlıyor kendisine. . kurbanlrından biri katatonik in asistanı wahsi'dir.. wahsiyi ilk kendi mekanına çeker. .. Ve Bayıltıcı gazla bayıltır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 (naptın murky sen!Niye kanser oluyosun senin intikam peşind eolman lazım) -------------------- uzman doktor nora murkynin hastalığı yenmesi için uğraşmaktadır.Katatonik ise olayın peşini bırakmış kabusuyla savaşmaktadır.Firdevs hırsla takiptedir.Murkynin wahşiyi kaçırdığğını öğrenmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Murky naaptın yaa "psikiyatris whitepower"...Aslında whitepower delidir ama hastanedeki psikiyatrı öldürüp yerine geçmiştir:)Ve katatonie aslında anti depresan yerine draje şeker vermiştir....Olsa olsa bööle olur.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 yok yok psikolokluk yakışır sana white.Deli doktor white.Evet deli doktor white draje şekerle antidepresanı karıştırmaktadır.Bu durumda Katatonik giderek delirir.Fakat Dolunayın istediği bu değildir.Suçlunun bulunması için wahşi yeterince iyi bir avukat değildir.kATOTANİK KAYIPLARA KARIŞTI.aCABA ŞU AN NEREDE? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Katatonik draje bağımlısı oldu ve şu an hastanede tedavi görüo...Wahşi de hacca gidip elini ayaanı kesti wahşetten:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 murkyi naptın.Olan bana oldu.Öldüm.Hiç değilse hikayede ölüyorum yaşasın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 tanrı bu haksızlıga dayanamadı baska bır bedende senı yarattı, -------------------- bu ara katatonik tekrar kaybolur zıra okuması gereken 300 sayfalık dava dosyası vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 işte müthiş son!!!!!!!!!!!!!1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.