whitepower Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2007 Yine yine yine karışık kuruşuk ama elimden geldiince de sıralı koyacam klipleri önceki konuda sadece link bulunduu için heralde 100 tane falan klip taklaya geldi:)Ahanda buyurun cradle of filth ten başlayalım...Ki aslında ben bu gruba pop-black diom ama bazı şarkıları güzel yine de:) Şimdilik bu kadar..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 aslan yürekli white a birde dj white eklendi .. o da güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Dippim sen de olmasan izleyen eden yok ööle bi başıma kaldım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 YouTube - Aaaarrghh - Ölü Kadar Soluk IV YouTube - aaaarrghh - Ölüm Kadar Soğuk III Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 bi ara cok dinlerdim bunları bide giyotin vardı böle metal yapan gerci Aaaarrghh giyotine bin basardı ama neyse yaw saol birunn sanırım tekrar sarmama neden olucak bu hatırlatma:) özlemiştim sarkıları hehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 ya aslında röportaj falan da var ama ekleyemedim ki... Fotolarıda vardı bende..Becerebilirsem ekliycem Giyotin bunun yanında biraz basit gibiydi be... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 ya aslında röportaj falan da var ama ekleyemedim ki... Fotolarıda vardı bende..Becerebilirsem ekliycem Giyotin bunun yanında biraz basit gibiydi be... hehe bayaaa bi basit:) onlarında bi tek ölümsüzlük denizi sarkıları adam gibiydi digerleri yaramazdı bana göre olsun ama dinlemistik bi ara haksızlık etmeyelim simdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 valla doğru.. bulursam ekliycem onlarıda... yazı karakteri fazla diyo hep site... Yazmış olduğunuz Metin 12982 Karatkerlidir ve öngörülenden fazla karakter içermektedir. Lütfen Metninizi 1000 Karakter adetine indiriniz.bu yazı çıkıyo ekleyemedim o yüzden...;)gülme sende:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 YouTube - Moribund Oblivion Machine Brain YouTube - moribund oblivion YouTube - Moribund Oblivion - Hypnotic YouTube - Moribund Oblivion Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 e bekleriz biz:) video bulan parmaklarına saglık tekrardan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 saol boogee.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 birun ne diim ben sana artık:) Like a Falling Haze i bulana kadar biyerim catlamıstı kac sene once abi supersin diim ne diim zevkine hasta kaldım -------------------- adamlar moonspell le konser bile yapmıslardı bea hey gidi hey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 he he he... saol be...bende albümleri vardı geçen yıl çalınmıştı, bi kaç gün önce geri aldım. aklımdayken sitede de yokken ekliyim dedim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 he he he... saol be...bende albümleri vardı geçen yıl çalınmıştı, bi kaç gün önce geri aldım. aklımdayken sitede de yokken ekliyim dedim.. nıhaha topu topu iki albumleri var benim bildigim hangisini caldırdın saka bi yana saglam grupturlar kendileri dinlemeyen varsa önerilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 demo, konser görüntüleri video olaraktan, albüm falan...birascık fanatik gibiydik be... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 demo, konser görüntüleri video olaraktan, albüm falan...birascık fanatik gibiydik be... hehe guzel guzel yerli gruplara sahip cıkalım bide benim nadide bi in spite isimli dinlemekten bıkmadıgım grubum vardır izmirli olur kendileri hala dinlerim hatta dinliom su an Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 du bakim youtube da varsa ekleyim hemen.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 hehe ben acmıstım sanırım konu coook onceden in spite le ilgili neyse dagılmasın konu konumuz baska gruplar deel turk black inin ses getiren gruplarından Moribund Oblivion yeaaaahhhhhhh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 sözleri mükemmel fakat türkçe black metal hiç hoş gelmedi kulağıma... eskilerden beridir ısınamadım bir türlü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 sözleri mükemmel fakat türkçe black metal hiç hoş gelmedi kulağıma... eskilerden beridir ısınamadım bir türlü söz muzik uyumu evet anlamsız gelio turkceye pek uymuyo black ama sarkıların altyapılarına baktıgında yabancılardan hemen hemen pek farkımız yok hatta bazen daha bile iyi olabiliolar gerci bu benim gorusum cunku sarkıları dinlerken sozlerden cok altyapıya bakarım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2008 evet orası doğru zaten genel anlamda black metalle aram iyi değildir ama bu grup türkçe söylüyor ya insan alışmış yabancı dillere türkçe duyunca garipsiyor ama sözleri gerçekten mükemmel çok anlamlı ve mantıklı (: kim yazdıysa sağlam yazmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Grup Hakkında Theatres Des Vampires 1994 yılında ****l müzik piyasasına farklı bir şekilde giriş yapmışlardı. Satanik ögelerle vampirik ögeleri birleştirmiş ortaya black ****l üzerine gotik bir hava eklemişlerdi. Lord Vampyr 1989 yılından beri ****l müziğin içindeydi en sonunda hayali olan kendi grubunu kurmuş ve ona "Theatres Des Vampires" adını vermişti. Kısa bir süre geçtikten sonra Lord Vampyr grubunu tamamlamış ve karanlık düşünceler ve hava içeren şarkılarını 1995 yılında "Nosferatu, Eine Simphonie Des Grauens" adı ile piyasaya sürmüşler ve inanılmaz bir taleple karşılaşmışlardı. Aralık 1995 yılında grup yine zindanların derinliklerinden gelen korkuları, vampir hikayelerini konu alan bir albüm peşinde iken bateristleri grubu terk etme kararı aldı. Ama grubun kalan elemanları Lord Vampyr'in yanında kalıp "Vampyrìsme, Nècrophilie, Nècrosadisme, Nècrophagie" albümünü çıkmasını sağlamışlardı. Grup daha sonra sırası ile 1999 - The Vampire Chronicles, 2001 - Jubilaeum Anno Dracula, 2001 - Bloody Lunatic Asylum, 2002 - Suicide Vampire 2003 - Vampyrisme..., 2004 - Nightbreed of Macabria albümlerini piyasa sürmüş ve müzik türleri Black ****lden daha çok gotik ****le kaymıştır. Cradle Of Filth'in benzeri ve taklidi olarak lanse edilen grup simdi kendi özgün müziği içinde yoğun atmosferik ve gotik müzikal ögeleri kullanıp dinleyici kitlesini gün geçtikçe arttırmıştır. Günümüzde oldukça tanınan bu grubun ülkemizde fazla bilinmemesi üzücüdür. YouTube - Theatres Des Vampires - Angel Of Lust YouTube - Theatres Des Vampires- Il Vampiro Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 iyi bir grup bnce çok fazla cof taklidi deil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 YouTube - Black Omen - Damned Renaissance (Live) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2008 sarkıları tanıdık gelio ama grup hakkında bilgim yoktu:blink: nasıl kacırmısım bunları yaw birun birun birun eline koluna saglık birun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.