GuiltyDemon Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2008 Vampirlerin Özellikleri 1.Daha duyarlı duyu organları - Karanlıkta Görebilme - Daha gelişmiş renk tayfı - Hassas Duyum - Geliştirilmiş koku alma duyusu 2.Gelişmiş fiziksel güç 3.Geliştirilmiş hareket-çabukluk 4.Kısa mesafede biçim değiştirmeden yüksek süratte uçuş kabiliyeti 5.Yaraları çok hızlı iyileştirme, İnsan hastalıklarına karşı direnç 6.İnsanlar ve daha zayıf vampirler üzerinde hipnotik kontrol. 7.Diğer varlıkları karizmaları ile kontrol etme. 8.Ekstra Duyarlı Ten ve olaylara karşı önsezi 9.Yarasa şekline dönüşebilme 10.Toprakta eriyerek kaybolma. 11.Sise dönüşerek kaybolma 12.Yarasa,köpek,kurt gibi hayvanları kontrol etme yetisi 13.Duvara tırmanma kabiliyeti 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 mükemmel denen bu olsa gerek ama hep söyledim gene söylüyorum vampirler çizgi roman veya hayal dünyamızın teknolojiye yansımasıdır arkadaşlar paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maniacmtl Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 kurtları kontrol edemezler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shila Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 kesinlikle bnde hep hayranlık uyandıran yaşam formlarıı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arcanum Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 aslolan,eğlenceli olan vampirlik değil vampir efsanesini ortaya çıkaran zaman şartları olsa gerektir bence,belki de trajikomiktir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 ya bu vampire the mosquerade oyunundakilerin özellikleri değil mi gerçek vampirlerle alakası yok bunların gerçek vampirler biraz daha uzun yaşarlar refleksleri daha gelişmiştir ama insan ötesi değillerdir zaten vampirler yoktur tam anlamıyla vampirimsi vampirler vardır. araştırırsanız göreceksiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azreal Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Evet bu kadar mükemmel görünebilirler ancak bunların bir de karşılığı var. Vampirler için de bu onların ruhlarını neredeyse kaybetmeleri. İnsan gibi duyarlı ruhları yoktur onların... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Wampirler yok daha kackez dicez bunlar hollywodun yalanları. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmage Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 vampirlik porfiria denilen bi kan hastalığı var arkadaşlar bu hastalıktaki kişilerin dudakları l,kurur ve geri çekilir gözleri kanlanır sürekli tırnakları uzar ve bazı romalı yazarlar bu hastalığı kaleme almıştır kan içme efsanesi de bu hastalara işlenmiş domuz kanı verilirmiş kaynak vikipedidir ilk vampir filmi nosferatu dur yazan şahıs romalıdır bu kada... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgehans Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2009 vapirlik die bisey var ama eskiye göre daha az bilinio... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 vapirlik die bisey var ama eskiye göre daha az bilinio... evet.. hatta şöle bir şey bariz ortadaki şu anda saptırılmış vampirler ön planda.. bilgiler için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SanSolaris Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 9.Yarasa şekline dönüşebilme 10.Toprakta eriyerek kaybolma. 11.Sise dönüşerek kaybolma 12.Yarasa,köpek,kurt gibi hayvanları kontrol etme yetisi bunlar film için ekstra kurgular gerçekte yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 evet.. hatta şöle bir şey bariz ortadaki şu anda saptırılmış vampirler ön planda.. bilgiler için teşekkürler hollywood filmleri bildikleri okült bilgilerden(sonuçta dört bir yanımız yahudi değil mi. hollywoodda dahil) yola çıkarak son derece gerçek dışı efsaneler kurgular üretmiş hatta vampirlere yeni özellikler eklemişlerdir. duvara tırmanması gibi. aslında vampirde yoktur, vampirimsi vardır, üstteki bir üyenin dediği gibi... hollywooda inanma hollywoodsuzda kalma! sloganımız bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 yine diyorum bunlar wampire the mosquerade oyunundakilerin özellikleri. hiç de öyle değiller. öyle bi tane olsa hepimiz ölmüştük Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapital Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 off... madem var biri resim koysun yada bize ispatlasın böyle uyduruk özellikmi olur xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 9.10.11 ve 13 sanki hollywood masalı gibi geldi .. Olabilir tabi neden olmasin .. Allah herşeye kadir değilmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapital Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 bunca yıldır ispatlanamamış 1 kez gören bile yok nasıl bu kadar emin olabiliyolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Belki biraz konu dışı olabilir ama siz hiç düşündünüz mü ? 1-> Tamam vampiler hollywood eseri olabilir, fakat (sözüm buradaki arkadaşlara değil başka yerde konuştuğum insanlar) Rabbim herşeye kadir yaratabilir lafını kullanabiliyorlar fakat vampire inanmıyorlar... 2-> Bana göre vampirler de Ufolar gibi hollywood eseri, yok ufoların cesetleri bulundu. Area 51 falan onlarda sırf filmler için kurgulandı bence, bu zamana kadar biz ufo gördük diyen kimse çıkmasaydı, ufolarda vampirler gibi olacaktı tahminimce. 3-> Sırf resmi videosu yok işte gizlice çekilmiş bir fotosu yok diye inanmayacağız anlamına gelmiyor ben öyle düşünüyorum... 4-> Ufoya inanan adam vampir'e neden inanmıyor ? Kısacası ben ufolara inanmıyorum.Uzaylılara inanıyorum. Ufo = Uçabilen tanınamayan yaratık anlamına geldiği için o sözcükte bana saçma geldiği için onlara inanmıyorum. Ama uzaylılara inanıyorum.Vampirlere de inanıyorum. Olabilirler bence. Ortak fikir vampirlerin yarasa olabildikleri ve gün ışığına çıkmadıkları değil mi ? Belki de gördüğümüz yarasaların yarasından çoğu vampir kimse bilmiyor ki! Benim görüşlerim bu... Saygılarımla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bubu Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Pek çok maddeler saçma ve aşağılamaktan öteye gitmemiş. Pek kişinin bildiği gibi ekstra bir fiziksel güçleri olmayabilir bu onların yapılarıyla ilgilidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Embraced_Malkavian Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Belki Twilight sevenlerden büyük tepki alıcam ama üzgünüm twilight filmindeki vampir özellikleri tamamen hollywood uydurmacası Stephenie Meyer kurgularıdır..Esas özellikleri Necronomicon veya Enochtan araştırmanız gerek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Belki Twilight sevenlerden büyük tepki alıcam ama üzgünüm twilight filmindeki vampir özellikleri tamamen hollywood uydurmacası Stephenie Meyer kurgularıdır..Esas özellikleri Necronomicon veya Enochtan araştırmanız gerek.. haklı......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 off harbiden son zamanlardaki vampir dizileri, filmleri iyice sapıttı :S twilight=yok gündüz yürüyebilirler ama direkt güneş ışığında parlarlar.sonraki kitaplarında Ella hamile kalcakmış edwarddan zart zurt.E oha!insandan ne farkları kaldı.ha bide şimdiki vampirler nedense böyle kuş, ceylan kanı falan içiyor uyuz oluyorum! vampire diaries=yok yüzük takınca gündüz yürürler, yok o abisinin yariyle yatmış, abisi kızmış intikam almış, yok zenci salem cadısı varmış.böehh new moon mu ne vardı bide, onda zaten direkman los angeles güneşi altında yürüyodu abimiz. bi tek true blood var izlenilesi.o da zaten sadece yazları yayına giriyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Belki Twilight sevenlerden büyük tepki alıcam ama üzgünüm twilight filmindeki vampir özellikleri tamamen hollywood uydurmacası Stephenie Meyer kurgularıdır..Esas özellikleri Necronomicon veya Enochtan araştırmanız gerek.. vampirlerin özelliklerini Enochtan araştırmak mı ? nasıl yahu biraz anlatsanız ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Embraced_Malkavian Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 vampirlerin özelliklerini Enochtan araştırmak mı ? nasıl yahu biraz anlatsanız ?? The Book Of Enochta bu tür varlıkların sözü geçiyor..tamamen var demiyorum fakat sözünün bile geçmesi bence ilginç..böle olabilirliğini arttırıo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 (düzenlendi) vampire diariese laf atma twlight tan iyi bir kere ve vampire diariesteki yüzük büyülü tamam saçma ama çoğuna göre iyi bence çakarsın kalbine kazığı bitsin Haziran 18, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi ard arda atılan mesajlar birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.