raskolnikov Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2008 - katlanabilir... - yazıların altı çizilebilir.. - boş yerlerine not alınabilir... - telefon rehberi olarak kullanılabilir... - sözcükler yırtılıp, sevgiliye mektup yazılabilir.. - tuvalet kağıdı olabilir... - uçak olabilir... - gemi yapılabilir... - resimli olanların resimleri yırtılıp duvara yapıştırabilir... - kapağı boyanabilir... - her sayfasına isim yazılabilir... - bazı sayfalarına aşk sözcükleri yazılıp, sevgiliye hediye edilebilir... - sert kapaklıların kapaklarının arası, kalın olanların ortası kesilip zula yapılabilir.. - şifreli yazı yazılabilir... - renkli olanları bebeklere yırtılması için verilebilir... - yakılabilir... - soba ya da ocak yakmak için kullanılabilir... - süs eşyası olabilir... - origami sanatı icra edilebilir... - bir ayağı kısa bir masanın dengede durması için kullanılabilir... - çöpe atılabilir... - sayfaları kürdan olarak kullanılabilir...(özellikle kuşe kağıda basılanlar) - sayfaları top yapılıp bilimum topla ilgili bütün sporlar icra edilebilir... - ihbar edilebilir... - tutuklanabilir.. - üzerinde yemek yenebilir... - çay ya da fincan altlığı olarak kullanılabilir... - tencere ya da çaydanlığın altına konabilir... - külah yapılabilir... - okunabilir... aklıma bunlar geldi şimdilik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 ne demişler, "kitap en iyi dosttur" en azından bir arkadaşa yapamadıklarımızı bir kitaba yapabiliyoruz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Ey parlak fikirli insanlar....İşte bu nedenle okumayı akıl eden kişi sayısı çok azdır ülkemizde:) Ben istatistiksel araştırmaların yalancısıyım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 ne demişler, "kitap en iyi dosttur" en azından bir arkadaşa yapamadıklarımızı bir kitaba yapabiliyoruz:D bak ben bu sözü dşünmemiştim...:Dunutmuşum bi an... -------------------- Ey parlak fikirli insanlar....İşte bu nedenle okumayı akıl eden kişi sayısı çok azdır ülkemizde:) Ben istatistiksel araştırmaların yalancısıyım:) zaten o araştırmacıalrda yalancı:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 yasaklanıp depolarda çürütülebilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Ders kitaplarıyla ne yapılabilir Rasko? Çalışılabilir deme yemezler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Ders kitaplarıyla ne yapılabilir Rasko? Çalışılabilir deme yemezler eve gelindiğinde bir yere fırlatılırlar..yani sanırım ..Ben öyle yapıyorum çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Ders kitaplarıyla ne yapılabilir Rasko? Çalışılabilir deme yemezler iyi soba yakılır... içkiler sarılır... okula götürülmek üzere yapılan ekmek araları saklanır... kavgalarda işe yarar özellikle tıp kitapları.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 kolaj çalışması için resimleri kesilebilir... kopya çekmek için sayfaları yırtılabilir... defter kulanımından tasarruf etmek için ders notları üzerine alınabilir... :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 eve gelindiğinde bir yere fırlatılırlar..yani sanırım ..Ben öyle yapıyorum çünkü evet zevkli oluyor hele duvara fırlatmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 kolaj çalışması için resimleri kesilebilir... kopya çekmek için sayfaları yırtılabilir... defter kulanımından tasarruf etmek için ders notları üzerine alınabilir... :D yaratıcı kardeşim benim...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Ders kitaplarının her bir sayfasına bin çeşit küfür yazılıp küçüklere verilebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Ders kitaplarına, Derste MSN misali sıra arkadaşınla iletişim kurulabilir, Sanki çok dinliyormuş,ilgiliymiş gibi yaparak cümlelerin altları çizilebilir sözlü notları otomatik olarak yükselir, Sınav gecesi annen tutturduysa ders çalış diye kitabın içine sevdiğin bir çizgi roman, bir dergi koyulabilir.Doğal olarak düşük not alırsın ve açıklamak zorunda olmazsın sonuçda ders çalıştın?.. Eğer sabah çantanı hazırlıyorsan nereye tıktığını bilmediğin için geç kalabilirsin. WC'de genel kültür yapma gibi bir alışkanlığın varsa çalışçam deyip kitabı da götürebilirsin tabi okumak zorunda değilsin, gazetelerin magazin sayfalarına saldır:D Yazım hatası varsa dalga geçilebilir Benim en sevdiğim yöntem, gitar çalarken nota sehpası olmadığı için kitapları masanın üzerine koy,nota kitabını onun önüne dik duracak şekilde , arkana yaslan takıl öyle.. Aklıma şimdilik bunlar geldi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 gülah yapılıp bir boru yardımı ile başkalarına fırlatılabilir Buda çok ilginçmiş iyiki bunu yapmak zorunda kalmmışım - tuvalet kağıdı olabilir... :D:D -------------------- Külah yazıcaktım pardon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 gülah yapılıp bir boru yardımı ile başkalarına fırlatılabilir Buda çok ilginçmiş iyiki bunu yapmak zorunda kalmmışım - tuvalet kağıdı olabilir... :D:D -------------------- Külah yazıcaktım pardon tuvalet kağıdı:ermm:yok artık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 iyi güzel yazmışsın.... Ama ben kitaplarıma asla onları yapamam. onlar benim çocuklarım gibidir, en küçük bir kırışıklıklarında içim cız eder.. kıyamam ben onlara. Onlar benim canlarımdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.