karkanya Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2008 Soğuk… Acı ve nefret dolu… Yalnızlık kokuyor… Üşüyorum Delicesine Ama bu soğuk ruhumun derinliklerinde Yetmiyor kanatlarım örtmeye Yalnızlığım tek şahidim Ölümüme Tıpkı daha önce olduğu gibi Yeniden doğmak Yeniden ölmek için Kusmuk kokan bir oda… Geçmişimin piçi! Yarınki yalanlara gebeyim Karmaşada kaybolan anılar Havada uçan kelimeler Duvardaki kan izleri… Yeterince net mi sizin için bunlar? Değil… Hiç olmadı zaten Kendi kendime intihar mektubu yolluyorum… Sebebim yok Yarınım için çok daha dramatik yalanlar uydurmalıyım… Kendimi kaybettim kalabalıklarda Kalabalıkların yalanlarında… Maskem çok ağır Ruhum çok yamalı Ellerimdeki kırık parçalara bakıyorum Nasıl yapıştırıcam? Yama tutmaz ki bir yerden sonra Yarınlar kâbus dolu Yalan ve ihanet var sadece Yanımda mısın? Göremiyorum seni Tut beni Düşmeden son defa Son dal Uçurumun kenarındayım işte… Uçsuz bucaksız sonsuz… Soğuk… İliklerimde Korkuyorum götür beni Uzaklara Bileklerim kanıyor Kanım da soğuk… Ruhum gibi Acı gibi Soğuk… Yaptım gene işte Nefretimi kendime kustum Kan kokan kelimelerle Doğru ve yanlış uçurumdan atlamış kol kola duydun mu? Artık yoklar… İnanma hiçbir şeye İnanacak bir şey kalmadı Soğuk… Kusmuk kokan odanın karanlığı kadar soğuk… Üşüyorum Bunu ısıtamaz hiç bir örtü Hiç bir yatağın altına saklanamam korunmak için Ölümün soğuğu bu Ruhumu saran Yok eden Donduran… Üst üste açılan yaralar Bedenim ruhum kadar dayanıklı değil sanırım Yalpalayan benliğim Kokuşmuş dünyada isyana hazır Sarhoş ruhum bul kendini kurtar burdan Üzgünüm sana yaşattım onca saçmalık için… Elveda ve merhaba bir kez daha… 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 bütün yolculuklar başlangıçta soğuktur zaten, tanımamanın, bilmemenin soğukluğu... sonrası başlar soğugun bitmesi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.