dogon Oluşturma zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 21, 2008 Arkturus mantrası. Bedenimizi ve ruhumuzu sıvı ışıkla beslemek. Bana ilginç geldi. Bilmem. Siz ne düşünüyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eminerkin Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 bunu denedim ve inanın aynı grip oluyormusum gibi hastalandım baş ağrısı mide bulantısı inanı yataklara düştüm yani agır geldi..sonra eski halime dönmeyi diledim bir gün sonra hiç bie şeyim kalmadı ve alabilecegim ışık miktarını sordugumda %46 odugunu hissttim şimdi her yeni ayda %5 arttırılmasını rica ettim..vücüt alıştıkca arttırın birden %80 falan derseniz felaket bir şey olur yataklara düşersiniz bir çeşit aşırı doz yani.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 5B Arkturus ırkı, Ana – Gemi Athena tarafından yönetilen yıldız – gemileri filosunda Dünyaya yakın parkediyorlar. Arkturuslu gemilerin filosunda hem şifa, hem de yükseliş odaları var. Bu odalar dişçi koltuğuna benzer koltuklar içeriyor, bu koltukta arkanıza rahatça uzanabilirsiniz. Arkturuslular bu koltukların birinde, çoklu – beden sisteminize [eterik/4B, Duygusal, Zihinsel, Spiritüel, vs ] bir komponent yerleştirecekler ve sonra size Sıvı Işık ‘besleyecekler’. Çeşitli ‘bedenlerin’ hepsi birbirine bağlı olduğu için, Arkturuslular örneğin Eterik Bedeninize Sıvı Işık ‘besleyince’, bu Işık ayrıca Fiziksel Bedeninizi de ‘besler’. Arkturus Filosu, Ana – Gemi Athena tarafından yönetilir ve eğer onlarla konuşmak isterseniz, zihninizi Athena Ana – Gemisindeki dev iletişim kristalinin içine yansıtabilirsiniz [imgeleyebilirsiniz]. Bu, Arkturuslular ile temas kurmanın formal yöntemidir. Arkturuslular, kendi Yuva Gezegenlerinin bilinçliliği olan Lord Arkturus tarafından ‘yönetilir’. Uyarı : Asla, Işık Miktarının (Quotient) % 98 inden fazlasını istememelisiniz, HİÇ KİMSE, bu miktardan fazlası olan fiziksel bedeni tutamaz. Tarih boyunca, bazı ‘istekliler’ % 98 den fazla Sıvı Işık istediler ve Eterik Araçları yandı ve bunun sonucu olarak öldüler. Sıvı Işık Mantrası İle İlgili : Aşağıdaki mantra Yükselmiş Üstatların en sonunda, dostlarımız olan hayvanlar gibi FİZİKSEL GIDALARI YEMEYE İHTİYAÇ DUYMADIKLARI aynı yoldur. Bu mantranın tamamlanması, güvenli bir hızda iki/üç yıl sürebilir. Aşağıdaki isteği yapmadan önce, hız sizin şimdiki ‘Işık Miktarı Seviyenize’ bağlı olacaktır. Çeşitli Kehanetlerin 2012 zirvesinden ÖNCE 6 yılımız kaldığı için, bu mantra Dünyanın tekamülündeki bu ‘zaman’da özellikle önemlidir. Bir nedenle, gelmekte olan gezegensel değişimler şimdi ve 2012 arasında bazı bölgelerde taze gıda bulmayı zorlaştırabilir. Ve bir diğer nedenle, bu isteği yapmak insanlığın besin zincirinin bir parçası olan hayvan krallığına yardımcı olabilir, çünkü onların tüketilmesi azalır. MANTRA : “ Ben [tam isminiz] Lord Arkturus’u ve Arkturus Tapınak Çalışanlarını çağırıyorum ve kişisel ‘Işık Miktarı’ seviyemin Yükselmiş Üstat gereksinimi olan % 98’e yükseltilmesi için ‘Işık miktarı İnşası’ programına kaydedilmeyi istiyorum. Bu işlemin, bu isteği yaptığım bu anda başlatılmasını ve bireysel çoklu – beden sistemim için Lord Arkturus tarafından belirlenecek güvenli bir hızda devam etmesini istiyorum. % 98 Işık Miktarı seviyesine ulaşana kadar bu işlemin durdurulmamasını istiyorum. Bu işlemin yapılması için izin veriyorum ve bu konudaki yardımları için Lord Arkturus’a ve Arkturus Tapınağı çalışanlarına teşekkür ediyorum.” Bu Mantranın Orijinal Kaynağı : Kaliforniya’daki Üstat Joshua Stone’un yazı ve araştırmalarından. Kendi deneyimimde, bu mantrayı söyleyen herkes, hemen hemen anında daha az yemeye başlıyor. Test Etmek : Sessizce oturun veya belki uyumadan önce uzanabilirsiniz ve şunun gibi bir şey söyleyebilirsiniz : “Arkturuslular IŞIĞI AÇIN”, sonra “Arkturuslular IŞIĞI KAPATIN” Bu testi yaparken, bu Işığın başladığını ve sonra durduğunu hissedebilirsiniz. Ve bu testi yaptığımda, her zaman anında Işığın başladığını ve durduğunu hissediyorum. Gün boyunca, yorgun hissederseniz, şöyle diyebilirsiniz : “Arkturuslular, lütfen % 10 Işık Artışı”.. Ve ayrıca ÇOK FAZLA Işıktan dolayı ‘sersem veya hasta’ hissederseniz, şöyle diyebilirsiniz : “Arkturuslular, lütfen Işığı % 10 Azaltın”.. John Grau arkadaşın verdiği link ölmüş , tekrar ekledim. İlgilenen olur belki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Anlamadığım bir şey var.. Şimdi bunun amacı ne? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 deneyen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2010 Şahsen denemedim , çok akılcı gelmedi . Hatta Bazı yönleri itici bile geldi diyebilirim . Paylaşılmış bir konu ama link yok olmuş bu yüzden ekledim . Tabi bu kişisel görüşüm.Deneyen olursa buraya yazsın ki , yanılıp yanilmadigimizi anlayalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Delitay21 Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2010 Bunun yapılma amacı nedir?yaparsak +/- ne elde edebiliriz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2010 odanıza geçit açılırsa sizi gemilerine götürüp bu işlemi yapmış olurlar daha sonra aynı geçitten sizi bırakırlar. Dünya planında çok tökezleme yaşayan ben planetinizde bir arkturuslu olduğuma kendimi kaptırmıştım , enkarne sırasında zihin yıkanınca geçmiş yaşam dürtüleri hariç anılar yokoldu tabi. Şöyle biraz okudumda yazılanlar içimi okşadı ama hala bir anlam veremedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 bunu denedim ve inanın aynı grip oluyormusum gibi hastalandım baş ağrısı mide bulantısı inanı yataklara düştüm yani agır geldi..sonra eski halime dönmeyi diledim bir gün sonra hiç bie şeyim kalmadı ve alabilecegim ışık miktarını sordugumda %46 odugunu hissttim şimdi her yeni ayda %5 arttırılmasını rica ettim..vücüt alıştıkca arttırın birden %80 falan derseniz felaket bir şey olur yataklara düşersiniz bir çeşit aşırı doz yani.. Denedin mi?Gerçekten oldu mu anlamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Arkadaşlar cesaretli biri denesin şunu ben o kadr cesaretli değilim :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2010 Arkadaşlar cesaretli biri denesin şunu ben o kadr cesaretli değilim :s Cesaretle ilgisi yok. Birisi yaptı diye senin yapabileceğinin kesinliği de yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2010 Arkadaşlar cesaretli biri denesin şunu ben o kadr cesaretli değilim :s Ben dünü bugüne bağlayan gecede denedim, bilmiyorum, içimde ilginç bir his oluştu, ilk önce bir karın ağrısı başladı, sonra o ilginç his kaldı ama karın ağrısı geçti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2010 Bugün çok az yemek yedim... Normalden aşırı derecede az yemek yedim ve "patlama" noktasına geldim... Bir buçuk kişilik dürümün yarısını yediğimde ve bir kutu kolanın yarısını içtiğimde çoktan patlamıştım... Ayrıca bu mantrayı söyledikten sonra benim hayata bakış açım değişti, artık dünden önceki gibi nefretle değil, sevgiyle ve akılla bakıyorum olaylara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thinker Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2010 ya benim pc demi problem var yoksa link mi bozuk ben açamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2010 ya benim pc demi problem var yoksa link mi bozuk ben açamadım bende de açılmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2010 arkadaşlar ben denedim fakat hiçbirşey olmadı... Bunu ezberlemek mi gerekiyor... Gerçi ben okusamda soru cevap şeklinde okudum(yani bu işlemin yapılmasına izin veriyorum cümlesini veriyor musun diye kendime sorarak yaptım) etkisi hemen olmuyor mu? Ayrıca bazı forumlarda duyduğuma göre iştah kesiyormuş.. 1 ekmeğe yakın ekmek yedim hemde balıkla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2010 ama hadi arkadaşlar ben mi yanlış yapıyorum yardım edin :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2010 ilginçmiş bakalım bu gece bi deniyim yarına yorumumu yaparım şahsen merak ettim şimdi önce şunu mantrayı bi aklıma yerleştiriyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Ben genelde uykusuz olduğum süre zarfında sıvı ışık alımı yapıyorum ve kendimi dinç hissediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2011 gerçekten böyle bir filo olabilirmiki inanaması güç :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 bu gün ki deneyemim çok ilginçti beynimi oraya yansıttığımı hissetiğimde resmen gözümün önünden suretler geçti ve tam gözümü açacağım sırada biri bana dokunup tamam şimdi kalka bilirsin dedi çok enteresan bi deneyimdi..21.08.2011 saat 5:55 arası oldu 06:05 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Başka deneyen var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 ben denedim,enerjiyi hissedebilenler kolaylıkla bazı şeyleri hissedebilirler,tabi bu hissediş de kişisel. zaten az yiyorum daha bi etkisini görmedim. boş boş adamlar size ışık yolluyorlar ışığı kendiniz çekin yahu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cenedra87 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 2 gecedir deniyorum..ki normalde enerjileri hissedebiliyorum...Hiçbir değişiklik hissetmedim..Işık aç-kapa testini de yaptım yine bir değişiklik olmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 İlginç.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.