Jump to content

Televizyon İzlerken En Yenesi Yiyecek?

Televizyon izlerken en yenesi yiyecek  

68 üye oy kullandı

1. 1. Televizyon izlerken en yenesi yiyecek

• Çipis(cips)
      23
    • Çekirdek
      16
    • Patlamış Mısır
      5
    • Peynir-Ekmek(?)
      2
    • Annem evde değilse.....Bi ziyafet çekeyim be!
      11
    • Pizza
      11

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Televizyon karşısında abur-cubu tarzında bir şeyler yemeyi pek sevmem...

Yiyeceksem tam bi yemek yerim yada sigaranın yanında gidebilecek güzel bir içecek alırdım kendime. Tabii evin durumuna göre.:)

Yanıtlama zamanı:
:rofl: üst üste yiyerek midemi bozabileceğim her şey :whistling:

bizim bi arkadaş vardı evde, portakal,tavuk,patlıcan yiyemezdi :D ama baklavayla pilav iyi gidio diyodu :D samsunda bole yerlermiş genelde :D

Yanıtlama zamanı:

baklavayla pilav Karadenizliler yiyo duymuştum bende bi arkadaştan. Ben bi karadenizli olarak kesinlikle denemem ama :D:sick:

Yanıtlama zamanı:

Baklava Pilav ne be ! bende mide var ben yiyemem.

Kuru Fasülye de ısrarlıyım. Sırf bunun için Kara Ambar Kamyoncular derneğine üye oldum.

Yanıtlama zamanı:

Baklava__vs__pilav... bence gayet normal.... hele birde öğrenci evindeyse...:D

bizim evde kalan insan taklidini dört yılın ardından yapmayı yeni becerebilen bi arkadaş var; kendisi helva ile turşu yiyebiliyor. ve aynı arkadaş soslu makarna yerken yanında demli bir çay içebiliyor...

Yanıtlama zamanı:
baklavayla pilav Karadenizliler yiyo duymuştum bende bi arkadaştan. Ben bi karadenizli olarak kesinlikle denemem ama :D:sick:

Karadenizliler köfte ile helva yedikleri gibi; balık yerken de çay içerler.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...