raskolnikov Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2008 sakin değilim, ellerim titriyor, sağ gözüm seğirmeye başladı, hissediyorum... dayanmalıyım... ne olursa olsun dayanmalı ve bu işi bitirmeliyim... artık yeter!... yeter bu şekilde yaşamak...beni bu hale onlar zorladı... ben istemedim... böyle olmasını ben istemedim... şu anda, şu halde olmayı ben is-te-me-dim... ama bu kadarı da fazla!... bu yapılanlar....bunlar.... hayır!... bu kadarı çok fazla!.... ne yapmaya çalışıyor bunlar.... bu yapılana işkence denir.... ben böyle biri değilim.. böyle değildim...böyle işler yapacak biri, bu hale gelecek biri değildim... oysa şimdi... kendi evimde ne haldeyim.... böyle hırsız gibi... bir aşağılık gibi olmayı ben seçmedim... benim hiçbir günahım yok... olmadı da!... benim tek suçum inanmak... sadece inanmak.... her söylenene inandım... aptalca inandım... safça inandım... ne oldu!... sorarım kendime; ne oldu? hiçbir şey... evet!... hiçbir şey olmadı ve şu an bu haldeyim....kötüyüm... ellerimin titremesini engellemliyim... sakin olmalıyım.... kendime hakim olma...... has.ktir.... ne düştü acaba... hemen geri dönmeliyim...acele etm.... ....................... - ali... - efendim!... - ne arıyon mutfakta... - su içcektim yaa...onunda mı hesabını vericez ya... - neye karıştık olum!...hem ışık niye kapalı... - herşeye karıştınız oğlum...açmayı unutmuşum ışığı... - li!... - neee!... - allah seni davul etmeye ali... - ne var ya...açım ben ya... - oğlum 150 kilo olmuşun la...yuh..hem yemek yedin ya bir saat önce.. - ne yedim ya... - ali odana git...doktor yasakladı sana... - gözüm döndü be...kendimi kaybettim....ne hale getirdiniz beni vicdansızlar... - odana git ali!... - tamam be tamam... bir parça ekmek alim bari... - ali s..... - bütün musakkayı yediniz be!... - yürü git lan odana.... - gidiyom... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 içtenlikle yazabilen tek kiişi ve güzel bir yazı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 kandırıkçı bi hikaye bu... insanı yanılgıya sürüklüo:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 efendim ikinize de teşekkürler... kandırıkçı hemi karkanya....:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 kandırkcı brz ama değişik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 bende diom noluo bu adama arıza seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 ne arızalığımı gördün sorabilirim heee:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkriders Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 İlk Şiir Güzel Eline Sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 kandırıkçı mandırıkçı adam güzel yazıyo (adam lafın gelişidir ) :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 mükemmel paylaşım sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 kandırıkçı mandırıkçı adam güzel yazıyo (adam lafın gelişidir ) :D adam hemi...:D sağol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 lafın gelişii diyede yazdım hee yazmasam nolurdu kim bilir :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Süpermiş ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 @amy_ yazdın ama.. adam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 İlk Şiir Güzel Eline Sağlık :):):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 çocuk desem yani olmazdı dimi öle diyiverdim adam diye işte rasko tamam uzatmayalım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 ne istersen söyle.. ne fark eder ki:D içinden ne geliyorsa onu söyle:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 ee zaten söylemiştim....onu da beğenmedin napiiim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 tamam begendim:D bak beni ne hale getirdin.. adam oldum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 memlekette adam olamayan bir sürü kazma dolu...adam olmuşsun işte ne güzel :D ben demesem peeeh :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.