Mrs_Echelon Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2008 http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/12/24/fft17_mf153105.Jpeg 14 yaşındaki kızı hastanede yaşam savaşı verirken çekilen bu görüntüde kızını hayata Döndüren meleklerin olduğunu iddia ediyor. Daily Mail’de yer alan habere göre, Kuzey Carolina’da yaşayan Collen Banton, kızının yaşam destek ünitesinden Çekilme kararı sürecinde bu mucizenin yaşandığını söylüyor. 14 yaşındaki kızı Chelsea’nın ağır zatüre teşhisi ile hastanede yatarken enfeksiyon kaptığını ve solunum cihazına bağlandığını anlatan anne Banton, ailenin ve arkadaşlarının veda etmeye hazırlandığı sırada hemşire ile birlikte alışmamış bir ışık gördüğünü iddia ediyor. Banton; “Bu parlak ışığı gördüğüm zaman şoke oldum ve meleğe benzediğini düşündüm. İlk denememde digital kamera fotoğraf çekmedi. ikinci denememde başarılı oldum. Sonra da Chelsa kendi kendine nefes almaya başladı” diyor. --------- Artık resim ne kadar gerçek tartışılır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 bence fake ışık yansımış gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wamprella Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 bence saçmalık :S bi hayalet hastalığı düzeltemez ki ztn :S ki bu ışık yansımasından başka bişye bnzemioo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 kapıdan yansıyan ışık o. ışığın alttaki gölgesinden bellli:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Kedidir kedi. tabii yaa kedidir buarada imzanda dediklerini üzerime alındım ona göre. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yapma yaw. Tanrı bunu istemiyor demekki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Kedidir kedi. katılıyorum:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Lütfen konuyu dağıtmayın arkadaşlar! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Ama haberde meleklerden bahsediliyor, hayalet denmiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Ama haberde meleklerden bahsediliyor, hayalet denmiyor. İki fark arasındaki 7 resmi bulmak amaç. Gerçekten de ince bir detay. Dikkattiniz kusursuz. Bir yanlışlık oldu heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 İki fark arasındaki 7 resmi bulmak amaç. Gerçekten de ince bir detay. Dikkattiniz kusursuz. Bir yanlışlık oldu heralde. Gazetenin attığı başlık işte. Gel de basına güven. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Gazetenin attığı başlık işte. Gel de basına güven. Adres ? Şaka bir yana. (böyle şakanın). Haklsınız insanın basına neler geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 valla aynen aldım haberi başlığıyla beraber koydum. başlıkta hayalet diyo içeriğinde melek. eğer melekler söz konusuysa bi mucize olabilir ama hayaletlerin mucize yaptığını hiç duymadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 valla aynen aldım haberi başlığıyla beraber koydum. başlıkta hayalet diyo içeriğinde melek. eğer melekler söz konusuysa bi mucize olabilir ama hayaletlerin mucize yaptığını hiç duymadım. Hayal et hayalet olduğunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 nası bi cvp bu yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 valla aynen aldım haberi başlığıyla beraber koydum. başlıkta hayalet diyo içeriğinde melek. eğer melekler söz konusuysa bi mucize olabilir ama hayaletlerin mucize yaptığını hiç duymadım. Yanlış hatırlamıyorsam bu haberi milliyet gazetesinde gördüm. Herhalde haberi okumadan koydunuz. Paylaştığınız için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 haberi okudum tabiikide. okumadan konu açmak huyum değildir. ben bu haberi msn haber den gördüm ve paylaşmak istedim... haber nasılsa aynen koydum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Öncelikle kadın fotoğrafı kendi çektiği söylüyor ama kameranın açısı yukardan gözüküyor. Yani kadın herhalde 2 yada 2.50m civarında bir boya sahip. Ayrıca ışık bariz bir şekilde bir ışık kaynağının duvarda bıraktığı yansımadır ki bakınız yerde de aynı yansımalardan var. Olay bu. İnanıp inanmamak size kalmış 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgehans Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 :polling:bu digital kamera ile çekilmise benzemio çünkü yukaridan çekilmis olsa olsa güvenlik kamerasi göruntusudur.. :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Valla o ışığı dijital kamera algılayabildiyse eğer yerdende yansırdı. Çünkü görüldüğü üzere ışığın geldiği açıdan ve yerinde pürüssüz bir zemin olduğundan dolayı ışık yansırdı yansımadığına göre bu FAKEEEEEE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Öncelikle kadın fotoğrafı kendi çektiği söylüyor ama kameranın açısı yukardan gözüküyor. Yani kadın herhalde 2 yada 2.50m civarında bir boya sahip. Ayrıca ışık bariz bir şekilde bir ışık kaynağının duvarda bıraktığı yansımadır ki bakınız yerde de aynı yansımalardan var. Olay bu. İnanıp inanmamak size kalmış bu aklıma hiç gelmemişti :S herşey biyana kadın cidden 2.50 metre falanmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Işık o kadar parlakki arkasında kalan kısımlar görünmüyor , saydam degil yani . Ayrıca çekilen resmin kalitesine bakarsak (photoshop la oynanmadiysa) sağlam bir makineyle cekilmis .. Kızı ölüm döşegindeyken çantasında fotoğraf makinesi taşımasi da ilginç geldi .... Herşeye rağmen karsilasmadiklarimiz karşılaştıklarımizdan daha fazla mantığıyla bakıyorum ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KRISEOS Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Ben bu ışıklara bi anlam veremiyorum ya*-* Benim çekindiğim bazı resimlerde de böyle ışık süzmesi oluyor*-* Yansıma desek gece sokakta çekindiğim bir resimde ya ben aynayım ya da her taraf aynalı dolu bir odadayım dicem saçma olacak*-* 7 rakamı gibi şeyler çıkıyor, harfler çıkıyor acaip yuvarlak ışık topları çıkıyor*-* benim başıma geldiyse ben bu resme inanırım*-* Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Bu resim sahte bence... Oradaki kadın fotoğrafı dijital kamera ile çektiğini söyleyor ama resim sanki güvenlik kamerasından alınmış bir kare gibi,,, yada kadın 2.00m boyunda birisi:):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Neden söylenmiş sebepleri tekrar tekrar yazıyorsunuz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.