gondorsoldiers Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2008 yakından tanıdığım bi arkadaşımın başından geçenler kelimesi kelimesine şöyle... üniversite yıllarında yaşanmış...evde uzanırken kapı dışından seslerin geldigini duyuyor.. aldırmıyor, biraz sonra evin içinden gelen sesler; dışardakileri sakın içeriye alma onlar sana zarar vermeye calışıyor diyor. ve karşılık olarak; bizi hemen içeri almalısın onlar sana zarar verecek onlar kötü diyor ve kapıya vuruyorlar tabi görüntüde bişe yok oraya buraya bakıyor sesler gercek gibi evin ortasından geliyor tabi.. bildigi bütün duaları okuyan arkadaşım bi daha kendine gelemiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Arkadaşının durumu çok mu kötü. ne drumda biraz daha açarmısın?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gondorsoldiers Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 yani psikolojik bakımdan çöküntüde .. ama bildigim kadarıyla tek yaşadıgı olay o degil .. ben ondan izin alarak konuyu paylaşıma açtım.. öğrendikçe paylaşırım neden diceksiniz hep onun başına geliyor meraktan zamanında çok uğraştıgı için böyle şeylerle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 dadanmışlar galiba ona. evet paylaşırsan sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gondorsoldiers Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 bi tane daha konu açıcam inan bana bu dahada ilginç .. ve bunlar çok sağlam kaynaklar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 gerçek diyosan gerçektir. aç bakalım diyer konularada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gondorsoldiers Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 açtım yorumlarının dewamını bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Korkarak onların eline anahtarı vermesin arkadaşın cesaretli olsun. güçlü olduğunu göstersin.Çünkü bizler o varlıklardan (onlar büzüm boyutlarımızdayken) daha güçlüyüz Umarım kurtulur arkadaşın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GR2323 Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 İnsan bilmediği şeyden korkar. Eğer onların yapabileceklerini ve o arkadaşının da onlara neler yapabileceğini iyice bilirse, yani konuya hakim olursa,kafasında bilmediği için soru işareti kalmazsa bir sorun olmaz bence. Şöyle düşün, daha önce hiç araba sürmemiş biri için araba sürmek işkencedir. Korkarak sürer arabayı, ama alışmış biri, arabanın nasıl sürüleceğini bilen birisi için eğlenceli bir uğraş gibidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 bende benzeri şeyLer yasıyoRum zaman zaman.. bazen duyarak bazen görerek. ama çook küçük yaşLarımdan beri.. aLıştım artk beLki çook etkiLenmesinin nedeni yaşının oLdukça büyük oLması. umarım arkadaşının ruh sağLıı daha fazLa bozuLmadan herşey yoLuna girer x) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.