Jump to content

Yorumsuz

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

the yorumsuz :D bu programı oturdun 20 dakika izledim

yaptığım IQ testlerinde %40'lık bir azalma ve noronlar arasında iletişim hızında yavaşlamaya sebebiyet verdi neyse ki evde bulunan felsefe kitaplarıyla arayı kapattım :D:D

Yanıtlama zamanı:

bu ne ya bilerekmi yapıolar yoksa cidden salaklarmı.. hayır insan istesede bu kadar salak olamazda

Yanıtlama zamanı:

Bu 2 kardeşi bakırköy galeria'da gördüm harbidende bunlar salak yani şaka falan yapmıyorlar gerçekten salaklar :D

Yanıtlama zamanı:
Bu 2 kardeşi bakırköy galeria'da gördüm harbidende bunlar salak yani şaka falan yapmıyorlar gerçekten salaklar :D

o belli zaten bu kadar gerçekci oynayan bi al pacino var bide kadir inanır :D o yetenekte olmadıklarına göre :D

Yanıtlama zamanı:

Ya bayılıyorlar bunlar gibi salakları tv.ye çıkarmaya.. Yakında sırf bu tipler için bir program yaparlar..

pardon yapmışlar zaten: Mehmet Ali Erbil'le 50 (eeeelli) sarışın..:ermm: korkuyorum

Yanıtlama zamanı:

ben bunları yolda görürsem eğer kaçacak yer arasınlar. Valla bi şeytanlık yapmayı düşünürüm :D

Yanıtlama zamanı:

Alın bunu yayından. Götürülüp dereya atula. Kafasına lale ile vurula. Manyamın kızım sen. anan baban yok mu. tevbe tevbe.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...