minerval_ Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2008 http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-penis-bankasi-gafi/553881&ref=siteRelatedThumbi sdsdsdsadd :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 the yorumsuz bu programı oturdun 20 dakika izledim yaptığım IQ testlerinde %40'lık bir azalma ve noronlar arasında iletişim hızında yavaşlamaya sebebiyet verdi neyse ki evde bulunan felsefe kitaplarıyla arayı kapattım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 cidden yorumsuz böyleleri adamı deli ediyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gondorsoldiers Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 bu ne ya bilerekmi yapıolar yoksa cidden salaklarmı.. hayır insan istesede bu kadar salak olamazda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
InFlames Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Cidden yorumsuz Şimdi bu arkadaş üniversitemi bitirmiş? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Bu 2 kardeşi bakırköy galeria'da gördüm harbidende bunlar salak yani şaka falan yapmıyorlar gerçekten salaklar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Bu 2 kardeşi bakırköy galeria'da gördüm harbidende bunlar salak yani şaka falan yapmıyorlar gerçekten salaklar o belli zaten bu kadar gerçekci oynayan bi al pacino var bide kadir inanır o yetenekte olmadıklarına göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Doğru söylüyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Ya bayılıyorlar bunlar gibi salakları tv.ye çıkarmaya.. Yakında sırf bu tipler için bir program yaparlar.. _________________________________________________ pardon yapmışlar zaten: Mehmet Ali Erbil'le 50 (eeeelli) sarışın.. korkuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 ben bunları yolda görürsem eğer kaçacak yer arasınlar. Valla bi şeytanlık yapmayı düşünürüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Alın bunu yayından. Götürülüp dereya atula. Kafasına lale ile vurula. Manyamın kızım sen. anan baban yok mu. tevbe tevbe. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.