Lucinda_Sommer Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2008 uyku sorunum olduğundan geceleri zor uyuyorum, ara sıra uyandığım oluyor fakat yataktan kalkmıyorum yatarken vücudum uyuşmaya başlıyor kulağıma çok yüksek çınlama tarzı bir ses geliyor we bedenimi kıpırdatamıyorum bu sürekli oluyor bu durum olduğunda bir kaç kez denedm istediğim rüyayı görebiliyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum bide ruhum bedenimden çıkarken geri girdi 1 kere. biri yardımcı olabilirmi lütfen? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gondorsoldiers Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 bak halk arasında buna karabasan deniyor .. banada çok olur ama bunun asıl nedeni beyne giden damarların uyuşması ... korkacak bişe yok yanii..ha bu arada benimde uyku problemim var :\ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 uyku sorunum olduğundan geceleri zor uyuyorum, ara sıra uyandığım oluyor fakat yataktan kalkmıyorum yatarken vücudum uyuşmaya başlıyor kulağıma çok yüksek çınlama tarzı bir ses geliyor we bedenimi kıpırdatamıyorum bu sürekli oluyor bu durum olduğunda bir kaç kez denedm istediğim rüyayı görebiliyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum bide ruhum bedenimden çıkarken geri girdi 1 kere. biri yardımcı olabilirmi lütfen? garip olay aynı bende böyle durumlar olmuştu kurtuldum şimmdi rahatım pskolojik değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 astaral seyahat hakkinda bilgin varmi onun belirtileri bunlar farkinda olmadan yapiyosun galiba ilk başladiğinda ruhun çıkcak gibi olur bi hafifleme gelir hatta ruhun yükselip tak diye geri bedenine girersin biraz astral seyahate bak incele alakası var lucid ruya yapiyosun buda bazi etkiler yapar nedensiz korku falan dediğim gibi astral seyahate bi bak ve uyurken hiç bişey düşünmemeye çaliş bende ruhumu zapdedemiyorum çoğu gece ve istediğin rüyayi görmek için ne yapiyosan yapma geçer ama önüne geçme bence lücid rüya (isteğin rüyayi görme rüyayı,senin yönetmen ayni gerçek hayat gibi) özelliğini kaybedebilirsin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
begonvil Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 ben bu sebeble doktora gittim.doktor uykuy felçinı anlattı.uyku ve uyanıklık arası bu tip şeylerin olduğunu ve önemlı olmadığını dinlenmek gerek dedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 [/color]astaral seyahat hakkinda bilgin varmi onun belirtileri bunlar farkinda olmadan yapiyosun galiba ilk başladiğinda ruhun çıkcak gibi olur bi hafifleme gelir hatta ruhun yükselip tak diye geri bedenine girersin biraz astral seyahate bak incele alakası var lucid ruya yapiyosun buda bazi etkiler yapar nedensiz korku falan dediğim gibi astral seyahate bi bak ve uyurken hiç bişey düşünmemeye çaliş bende ruhumu zapdedemiyorum çoğu gece ve istediğin rüyayi görmek için ne yapiyosan yapma geçer ama önüne geçme bence lücid rüya (isteğin rüyayi görme rüyayı,senin yönetmen ayni gerçek hayat gibi) özelliğini kaybedebilirsin.... gördüğüm resimler malesef tehlikeli geliyor, bence siz resimdekileri tavsiye etmeyin sonucu kötü başarabilen iyi yönetir kurtuluş yapar başarı sağlamayan tersine çarpılır elindeki bilgiler görülmeyen varlıkları yok etmek amaçlı kullanılıyor, rüyalarda alakası yok sizce denedinizmi eğer deneme yapmadıysanız şaşmam denemeyi yapmadıysanız yine şaşmam şaşırılacak değil herkes bilmezse şaşırır anladınız sanırım eleştirme değil bilgilenmedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Bu çok güzel birşey. Bu sayede astral, lucid ne istersen yapange. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 astaral seyahat hakkinda bilgin varmi onun belirtileri bunlar farkinda olmadan yapiyosun galiba ilk başladiğinda ruhun çıkcak gibi olur bi hafifleme gelir hatta ruhun yükselip tak diye geri bedenine girersin biraz astral seyahate bak incele alakası var lucid ruya yapiyosun buda bazi etkiler yapar nedensiz korku falan dediğim gibi astral seyahate bi bak ve uyurken hiç bişey düşünmemeye çaliş bende ruhumu zapdedemiyorum çoğu gece ve istediğin rüyayi görmek için ne yapiyosan yapma geçer ama önüne geçme bence lücid rüya (isteğin rüyayi görme rüyayı,senin yönetmen ayni gerçek hayat gibi) özelliğini kaybedebilirsin.... araştırdım dün denedm resmen havadaydım fakat basım ağır geliyo sanki çıkaramıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Lucinda_Sommer ben sana astral seyahat yap demedim sadece bak ne yaptiğini öğren dedim,şikayetlerinin önüne geçmek için yapmamam gerekiyodu:D onlar yan etkileridir ve lucid rüyaya da bak ama dediğim ilk msjnda yazdıklarindan kurtulmak istiyosan yapmamam lazim.Ama karar senin senin yaptiklarınıda millet uzun süre uğraşıp öyle yapıyo aklında olsun:d karizmatik senin de ne dediğini anlamadim ben resim falan koymadim görülmeyen varlıkları yok etmek içinde teknik falan vermedim galiba yanlışlıkla grubuma baktin heralde ve söyliyim dediklerim denendi bunları deneyerek yapiyoruz ayrica o benim imzam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Lucinda_Sommer ben sana astral seyahat yap demedim sadece bak ne yaptiğini öğren dedim,şikayetlerinin önüne geçmek için yapmamam gerekiyodu:D onlar yan etkileridir ve lucid rüyaya da bak ama dediğim ilk msjnda yazdıklarindan kurtulmak istiyosan yapmamam lazim.Ama karar senin senin yaptiklarınıda millet uzun süre uğraşıp öyle yapıyo aklında olsun:d karizmatik senin de ne dediğini anlamadim ben resim falan koymadim görülmeyen varlıkları yok etmek içinde teknik falan vermedim galiba yanlışlıkla grubuma baktin heralde ve söyliyim dediklerim denendi bunları deneyerek yapiyoruz ayrica o benim imzam:D hmmmm anladm ama ben çok meraklıyım dayanamıyorum denemek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Ozaman dene:D:D:D insanlar senin yardim istediğin şeyi zorla yapiyolar unutma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 eğer aslında astral seyahat yapabiliyosan aferin sana:D bu güzel bir şey.tabiki ilk başlarda zorlanıcaksın.bir süre ara ver.mesela yeşil çay filan iç yada maydonoz saplarını kaynat iç uyumana yardımcı olur.1 hafta dinlen hiç deneme bile.sonra eğer hala başın filan ağrıyosa demekki bu alışmak ile ilgilidir.yani her gece dene ama çok yorma kafanı sonra alışırsın bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deepblue Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Merhaba,benzer durumdan bende muzdaribim ama benim ki biraz farklı şöyle ki;uykuya daldığım anda rüya görmeye başlıyorum gayet güzel bir rüya oluyor neşeli oluyorum genelde birden beden uyuşması,kulak çınlaması,beynim şimdi patladı patlayacak gibi bir hisse kapılıyorum rüyamı bende yönlendirebiliyorum ama çoğu zaman rüya birden kesiliyor ve yattığım odayı görüyorum oh uyandım diyorum ama gözlerimi sonradan açtığımı farkediyorum hatta çoğunlukla ben kulak çınlamalarım ile boguşurken odamı görüyorum bazen annem veya kardeşim girip çıkıyo bağırıyorum sesim çıkmıyo gözüm açık resmen görüyorum onları,oturma odasındaki konuşmaları duyabiliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Merhaba,benzer durumdan bende muzdaribim ama benim ki biraz farklı şöyle ki;uykuya daldığım anda rüya görmeye başlıyorum gayet güzel bir rüya oluyor neşeli oluyorum genelde birden beden uyuşması,kulak çınlaması,beynim şimdi patladı patlayacak gibi bir hisse kapılıyorum rüyamı bende yönlendirebiliyorum ama çoğu zaman rüya birden kesiliyor ve yattığım odayı görüyorum oh uyandım diyorum ama gözlerimi sonradan açtığımı farkediyorum hatta çoğunlukla ben kulak çınlamalarım ile boguşurken odamı görüyorum bazen annem veya kardeşim girip çıkıyo bağırıyorum sesim çıkmıyo gözüm açık resmen görüyorum onları,oturma odasındaki konuşmaları duyabiliyorum. tansiyonuna baktir yükselmis gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deepblue Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Tavsiyen için teşekkür ederim Justaphantom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eemmree Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 evet banada bu oluyo uyurken rüyamı kontrol edebildiğimi hissedebiliyorum ama çoğu zaman kontrol etmiyorum He bide uyuduğumun farkında oluyorum ama içerdeki sesleri duyabiliyorum aynı anda rüyada görebiliyorum böyle farklı farklı şeyler işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 tansiyonuna baktir yükselmis gibi dediğin gibi tansiyonuna baktır --------- böyle şeyleri hemen paranormal şeylere vurmak cok yanlış arkadaşlar. bi gün kalp krizi geçirirsiniz ay cinlermi yaptı demeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SHADOW22 Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 slm ben yeni girdim forma, konuyuda yeni okudum evt kesinlikle astral seyahat ama ben ilk başlıyanlara söylerim bu bir kapıdır ben uzun zamandan beri açmadım nedeniyse basit kapı sizi dışındakilerdende korurur kapıyı birkez açarsan kapatmak zordur zevklidir. yinede karar senin ben uzun zamandır uzak duruyorum dediğim gibi birden fazla nedeni var aslında ama yinede yapmak istiyenler için çok değişik bir deneyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 Sen yorgun olduğun için kasların gevşiyor.Daha sonra istemsiz astral seyahat oluyor.İstediğin rüyayı görme nedeninde bu olabilir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.