CREMATORY Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2008 Arkadaşlar ortada birbirimize hakaret yok,küfür yok ama konular kapatılıyor...Burası forum değil mi? Saygı çerçevesi içerisinde neden tartışma imkanımız yok? Konuyu kapatan mod arkadaşımız geçerli sebebini yazarsa mutlu oluruz... Şahsi fikrim yanlış kararlar veriliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 hangi konudan bahsettiğini bilmiyorum? modların gerekmediği sürece konu kapatacağını da sanmıyorum? hangi konu hiç bir sebep yokken kapatıldı? ama bu konuyu cafede açmanın sebebini anlayamadım? öneri istek şikayet forumunu kullanabilirdin sanırım... yada modlara pm atabilirdin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Konu kapatılması olayına çok takılmana gerek yok ;çünkü bu durumda sadece konu bir süre kapatılır hangi bölümdeyse o bölümün moderatörü uygun görene kadar bir nevi engelli kalır.Bikaç saniye alır ancak konuyu açması.Bu bir süre konuya cevap yazılmasını önlemek içindir.Hangii konudan bahsettiğini bilmiyorum ama genellikle bir anlaşmazlık,bir kavga olmasın(hatta hakarete bile gidebilir olay) veya açılan konu amacından sapmasın diyedir.Bazen öyle oluyor ki ;açılan konu başka yorumlar başka.Yani konuyu açan kişinin bilgi verme amacından bambaşka bir noktaya gelmiş olay ve konu dağılmış olacak.O yüzden geçici bir süre (veya kalıcı bu yönetimin seçimine kalmıştır) kilitli kalması uygundur.Benim genel olarak konu kapatılması hakkında bilgim bu.Yanlışım varsa düzeltin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Biraz bilgi verirsen arkadaşım yardımcı olunur ve gereken bilgiyide alabilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 Eski başlı bu. Halletmiştik sorunu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.