CREMATORY Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2008 http://img97.imageshack.us/img97/5010/ufocrashrussia194019453vb.jpg Yorumsuz ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turin Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Ahahaha. Bu ne ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Ahahaha. Bu ne ya. Bende kendime bunu sordum zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 abi yok daha neler?bende bi resim alırım kendimi çekerim oda da.aha da işte benim odaya ufo girdi:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turin Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Teori: Kendisini süper güç gösterme çabası. (mı acaba) :D Hala gülüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Teori: Kendisini süper güç gösterme çabası. (mı acaba) :D Hala gülüyorum. O tarihlerde yüksek irtifadaki bir cisimi vurabilecek roketler yoktu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 harbiden ya açıkcası ben bile bugün böle bişey olsa onları vurucak füze olmadığını düşünüyorum ama onlar o zaman da vurmuş.ben buna inanırım:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranoize Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Teori: Kendisini süper güç gösterme çabası. (mı acaba) :D Hala gülüyorum. Rusya zaten süper güç.. Böyle bir çabaya gireceklerini sanmıyorum amerika'dan da öte güce sahip (tabi bu araştırmalarım sonucu kişisel görüşüm) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Kütahya yazıyor gördüm:D:D Resime bakarsak bayağı bir önce çekilmiş... ama o zamanda füzeler falan çok hızlı uçtğu idda edilen ufoları vurabilecek güçte miydi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaGanFear Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 ufo felan değil len ruslar firizbiyi fhotoshoplayıp büyütmüşler kandırıolar herkezi amerikada bi uzaylıyla röportajında böle bi numara yapıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 arkada tanktaki adam ne kadar rahat. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
godzi Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 cok güzel oolmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sokkaaa Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 kardeş bence montaj ama bilmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 Bence bir uçak resimde ufo denilen cisme bakarsanız bir uçağın kanat şeklini görebilirsiniz ayrıca kanatlarındaki çizgilerde dikkat çekici:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 düşürülmüş değil ki ufo düşmüş bnm bildiğim kadarıyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 düşme tarihi de 1908 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 America düşürdü deseydiler daha fazla inanırdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 ya arkadaş yılını verdim size ve düşürülmüş diil düşmüş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 bunun maket yada ufo olma olasılığı var montaj olması imkansız... o tarihte ama bence düşmüş olabilir çünkü uydu gibi düşünün sadece içinde varlık yok etrafı izliyor gibi belki öle bir ufodur .. çok ufak yada ufak zeki yaratıklar vardır herşey olabilir .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 ruslar ufo vurcak.ahahahahaha oldu başka kendi düşmüştür..yoksa ufolar o teknolojiyle yenilirmi bea..noldu ..ruslar ufo düşürdü ..hadi yaaa...eee rusların teknoloji gelişmiş kendilerini üstün gösterme zırvalıgı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gnowee Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Ak-47 ile ufo'mu düşürdüler Ulan bunun içine kedi sığmaz be... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.