raskolnikov Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2008 efendim; oğlum yeni yılda sevgili yapcam diyenlere, yeni yıl yeni yıl da, yalnızım ben diyenlere, noel baba türkmüş diyenlere, türk değil la, türkler kırmızı giymez diyenlere, içcem, şarhoş olcem, yeni yıla zil-zurna gircem diyenlere, yeni yıl ne ayak la, gavur icadı diyenlere, hindi yok lan, tavuk kessek diyenlere, hindi gavur icadı diyenlere, kırmızı don giycem uğur gelcek diyenlere, kızmızı don gavur icadı diyenlere, bu yıl varya çok pis sevgili yapcam diyenlere, bu noel babaya gıcığım la, evimize izinsiz giriyo, karımız, bacımız var diyenlere, yeni yılda uyuycam diyenlere, yeni yıla nasıl girirsen öyle geçermiş yıl la diyenlere, 9 ay öncesinden plan yapıp, ayın birinde çocuğum olcek diyenlere, çocuğu ay sonunda doğanlara, ben yeni yılı sevmedim diyenlere, gelecek sene görüşürüz diyenlere, yeni yılda ufo görcem diyenlere, ufo bekleyipte baykuşa tav olanlara, yeni yıla tombala çekip gircem diyenlere, tombala gavur icadı diyenlere.... bil-cümle hepinize gelsin... South park: Kyles mom http://www.yasaktube.com/index.php?sef=South-park-Kyles-mom&tag=south+park+kyle+mom+e&type=tag&video_id=tXUpjSd-lJE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 çok komik olmuş yaa ellerine sağlık güzel olmuş herkesin yeni gelmeyecek yılı kutlu olsun bakın ömür bitiyor yaşam çok güzelmiş ölüm olmasaydı daha güzel olacakmış beee vawwwwwww 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 yeni yılda kankaiyla film partisi yapcam diyenre... filmler gavur icadi diyenlere:p çok saol rasko abi herkese ii eğlenceler yeni yılda şimididen:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 sağolun hepinizin yeni yılı kutlu mutlu olsun.. seninde kardeş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 garıban katayı sevındırıcem dıyenlere:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 garıban katayı sevındırıcem dıyenlere:D gariban hemi:D garibanın cebinde ne kadar var ilan edem mi:blink::whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 ne kadar var allahsız:D ..onu da yatırınca ne kadarı kalıo ya da:D - ytl elesısım oldugu ıcın atladım geldım yoksa 3 caya bır salebe hele de ıcemedıgım nargıleye para verecek halm mı var benım:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 vermeyeydin:D:rofl: nargile içmedin hemi...:wallbash: o dumanları ben çıkartmadım nargileden efendi:blink: gariban kata'ya yılbaşı hediyesi vercem be:blink:... içimden geldi bi an:rofl: şapka alcam sana:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 lan öksurup durdum sen gördun yok akcıger kapasıtesı sıgara tuketmıs cekemedım bıle:rofl: sapka parasını ver barı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 sana söz işte... teee buradan... bak ehrkesin huzurunda diyorum ki (türkçe güzel kullanılmalı) kataya yılbaşı hediyesi alıcam:blink: şapka ya da şapka sanan adam:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 caktırmadan okumaya calısma rahat ol oku sonra verırsın o zaman:rofl:ben de bı ara kredı kartımla gelırım yanına neyse ben kacar kıb:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 rahat rahat okuycam zaten:D bakalım hangi tip şapka sanıyo:D bak yanında da sana hediye alırım:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Çok güzel olmuş Raskolnikov. Sana da iyi yıllar, 2009 hepimize iyi gelir umarım... İyi yıllar Gonoxis üyeleri... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 saol cigerim. Opuhausduasud. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 bu yılda hiç bir b.. olmayacak... yine oturup mal gibi kendi kendime içicem.. yine oturup böyle etrafı kesicem.. yine oturup bön bön (şekil örnek: ) bakacağım... yine de hepinizin yeni yılı kutlu olsun... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Her yıl yapılan en soğuk yeni yıl esprisini yapmak istiyorum:D ''Seneye görüşürüüüzzz'' 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Teşekkür ederiz Rasko Bende senin ve bütün Gnoxis ahalisinin yeni yılını kutluyorum.. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 bende kutlayım bari:D ayıp olmasın:D:D 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 herkesin yeni yılı kutlu olsun... bu yıl hepimiz için daha farklı bir yıl olur umarım. bolca para diliyorum hepimize :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Umarım bu yeni yıl daha da bir şans getirir bize her bi açıdan:tongue: Herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 yeni yılınızı en içtenlikle kutlar sağlık, mutluluk, esenlik getirmesini ve başarıların devamı hayırlı bir yıl dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 2009 yılı umarım tüm gnoxis ailesine ve onların sevdiklerine güzel günler yaşatır.Hepinizi çok seviyorum.Hepinizin yeni yılını kutluyorum... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese mutlu olsun yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkse kutlu olsun :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Bu yıl kaybettiklerimi bana geri getirebilecek kadar güçlümüsün noel baba ... ? bana bu sorunun cevabını vermeden yeni yıla girmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 tum cemaatı gnoxisın yenı yılını kutlar; saglık afıyet huzur dılerım _2009 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.