Lucinda_Sommer Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2008 görünmez varlıklar görüyorum yardımcı olabilecek vardır umarım. bunlardan bir kaçını anlatıyım tekne kazasında ölen beckham rıdvan'ı tanıyan vardır heralde ailelerimiz görüşüyordu sürekli ölümü üzerine baş sağlığına gittik işte ağlıyolar falan filan bana içerideki ışığı kapatmamı söylediler tam gidiyordum kapatmaya aynanın önünden inanılmaz hızlı bi sekilde siyah cisim geçti ne olduğunu anlıyamadan olduğum yerde kaldım kimseyede cevap veremedm çok korkmuştum sonra ewde tuaf sesler olaylar olduğunu öğrendim. bir baska olayda gecen yaz tatilinde oldu manisaya teyzeme gitmiştik balkonda annemle oturuyodum mutfağa doğru gittm biden mavi ile beyaz arası bir ışık parladı ama çok parlak inanılmaz derecede ne olduğunu anlıyamadım tabi gözüm yanılmıştr dedm sonra anneme sordum annemde görmüş bu olayın aksamı yatıyorz iste hışırtılar geldi mesanın üzerindeki gazeteye baktım sabah bi parçası yırtılmıştı. smdiki anlatacaım olayda 2 sene önce oldu pc basında oturuyordum pc salondaydı abimlern evindeyiz henüz abimler kıbrısa taşınmamıştı abim annem yengem salonda oturuyodu abimin mutfaktan çıkıp içerideki odaya gittiğini gördm ama abim yanımda oturuyodu ... bigün sabah ağlayarak uyandım çok korkmuştum gördüğüm rüyadan dolayı üst üste korkunc rüyalar görüyordum evimizle ilgili bizm bina restore edilmiş bir bina yani taximde oturuyoruz rum binası işlemeli filan doğal olarakta ewde bir çok insan ölmüş olmalı 200 senelk bina belki daha fazla ewde tuaf sesler çıkıyor işte tıkırtılar misket yuvarlanmasına benzer sesler çatır çutur gören ende savaş çıktı zanneder ışıklar yanıp sönüyordu bir ara artık olmuyor bu olay neyse rüyamda seffaf varlıklar benim yatağımn bas ucndan yan odaya geçiyolrdı korkuyordum bende sonra siyah beyaz elbiseli bir kız geldi dedi ben seni koruycam merak etme sana artık bisey yapamıycaklar o zamandan beri artk pek rahatsız olmuyorm bu olaydan bir kaç gün sonra merdivenlerden iniyorum binada otomatk sadece ilk üç katta var biz 5. teyiz aşağı inerken önümden biri geliyo yukarı doğru ayak sesini duyuyorum babam zannettm 2 kere baba baba diye seslendim ses yok yanımdan geçti ama kapkarnlık bise göremiyorum telefonun ışığıyla baktm kmse yok bayaı bi tırsmıştım... sürekli başıma böyle olaylar geliyor yardım edebilecek birileri varsa lütfen benimle irtibata geçsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 yardım edebilecek kimse yokmu? :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 neyse heralde kimsenin yardım edeceği yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 İngiliz Büyü Cemiyeti yardımınıza yetişmedi ise, Kerem kulunuz ahan da burada... Bu gördükleriniz 3. gözünüzün açık olmasından dolayı efendim. Zaten bunlar sürekli cereyan edip de bizim göremediğimiz olaylar. -------------------- Bir daha görünmez varlıkları yarmayınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 İngiliz Büyü Cemiyeti yardımınıza yetişmedi ise, Kerem kulunuz ahan da burada... Bu gördükleriniz 3. gözünüzün açık olmasından dolayı efendim. Zaten bunlar sürekli cereyan edip de bizim göremediğimiz olaylar. -------------------- Bir daha görünmez varlıkları yarmayınız. tesekkürler yardım icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 tesekkürler yardım icin Rica ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Satanel Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 kedidir kedi cinler insanları korkutmaktan büyük zevk alırlar fakat sen fırsat vermedikçe sana zarar veremezler sadece korkuturlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 "görğnmez varlık" akla sadece cin geliyorsa ya kişi paranormal konular hatta diğer bütün ruhsal,boyut ötesi vs gibi konularda bir bilgisi yoktur.yada sadece cin var diyen büyük yanılgılara düşmüş insan topluluğuna dahildir.. ki bu tür olaylar kedidir kedi gibi bir yorumla açıklanacak yada dalgaya vurulcak konulara dahil değildir.. yeni üyesiniz ama lütfen saygılı olun yorumlarınızda sizin dalgaya vurduğunuz olay o kişi hakkında büyük bir olay ki burada yer bulmuş.. lütfen! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREEPA Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 neyse heralde kimsenin yardım edeceği yok Size yardim edebilmek icin senin yasadigin sorunu anlamak gerekir,fenomenlerin kaynagini tespit edip analiz yaptiktan sonra sana mutlaka yardimci oluruz.Bunun 3.gözün acik olmasi ile uzaktan yakindan bir alakasi yoktur yanisira. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 peki yorumlarınız için tesekkür ederm yardımı dokunabilecek biri warsa bnmle irtibata gecerse sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Satanel Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 "görğnmez varlık" akla sadece cin geliyorsa ya kişi paranormal konular hatta diğer bütün ruhsal,boyut ötesi vs gibi konularda bir bilgisi yoktur.yada sadece cin var diyen büyük yanılgılara düşmüş insan topluluğuna dahildir.. ki bu tür olaylar kedidir kedi gibi bir yorumla açıklanacak yada dalgaya vurulcak konulara dahil değildir.. yeni üyesiniz ama lütfen saygılı olun yorumlarınızda sizin dalgaya vurduğunuz olay o kişi hakkında büyük bir olay ki burada yer bulmuş.. lütfen! ben sadece olası birşey söledim taş atmaya geliceksen ilk önce bilgilerinden bikaç parça koy ortaya öyle çık muhabbetin içinden oldumu:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 ben sadece olası birşey söledim taş atmaya geliceksen ilk önce bilgilerinden bikaç parça koy ortaya öyle çık muhabbetin içinden oldumu:thumbsup: açıkcası sana şunu sölemeliyim üslübndan dolayı seni eleştirdim.. 1.kedidir kedi alttada cinler yapmış gibi bir yorum olduğundan bu yorumu yazdım lütfen bunu taş atmak olarak algılama çünkü ben burada senin bu alaycı üslübun yüzünden yazdım bunları ayrı olarak ben bilgilerinden bir kaç parça koy lafını kale bile almıyorum seninle bilgimi sınıcak yada yarıştıracak değilim diğer yorumlarında daha dikkatli olursan sevinirim burası ciddi bir paranormal site ama malesef bu tür yorumlar ve gereksiz konu değişimleri yüzünden özelliğini kaybediyor.. ilk yorumumun arkasındayım ve tekrar sölüyorum yorumlarında alaycı yada cahilce terimler kullanma yani bu tür konularda herşeyin yeri ve zamanı var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Satanel Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 :D cahilce terim ne onuda açıklasana bi cin ve kedi ikisininde söyleniş manası doğru peki yanlış terim nerde burda ? edebiyat parçalamayı öğrendiğini sanmış olabilirsin.burada benle bilgini sına yarış demiyorum sana.benimle polemiğe gireceğine ilk önce bi dert ettiğin kişiye yardım et.yardım ettikten sonra de ki şu yanlışın var.ben cin olabilir diye bir olasılığıda söliorm.sadece budur demiyorum.Cümleleriiyi anlayalım iyi kavrayalım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 benim seninin yorumunu eleştirmem için belli bir kriter olduğunu düşünmüyorum kedi ile cinleri bağdaştırmak hadi bir bakış açısı ama kedidir kedi demişsin ben bundan bahsediyorum ki bilgini göster demişsin ondan sonraki yorumunda bana ben senden çok şey biliyorum diyosun gibi geldi yanlış anlamış olabilirim ama cümlende o tür bir anlatım var.. cahilce terimim de kulaktan dolma bir yorum gibi geldiği için söledim cin nedir? gördün mü? konuştun yada neler yapacaklarını biliyormusun? korkuturlar ama bişi olmaz merak etme demek cahilce geldi kusura bakma benim düşüncem.. polemik yaratıp konuyu değiştirmek gereksiz eğer konuşmak istersen özelden konuşalım ama sorunum yok gerçekten yanlış anlama konu uzadı sadece alaycı bir yorum görmek bu konularda sinirime dokunuyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skoparak Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 paranormal varlıktan hiç korkman sebebi beni allah yarrattı allahda alır canımı paranormal varlıkları bende görüyorum ama hiç korkmuyorum sebebi allah korkusu benim içimdeki tek şey allah korkusudur bir duru olduğum için enerjileri çok rahat algılıyorum ve hissediyorum bir varlık yanımdan geçerse hissederim gözümü kapadığımda etrafa bakıyorum çok uzun süre kapalı kaldığında kim nefes almışsa otarafata beyaz ışık görüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 paranormal varlıktan hiç korkman sebebi beni allah yarrattı allahda alır canımı paranormal varlıkları bende görüyorum ama hiç korkmuyorum sebebi allah korkusu benim içimdeki tek şey allah korkusudur bir duru olduğum için enerjileri çok rahat algılıyorum ve hissediyorum bir varlık yanımdan geçerse hissederim gözümü kapadığımda etrafa bakıyorum çok uzun süre kapalı kaldığında kim nefes almışsa otarafata beyaz ışık görüyorum sen bayaı ilerletmişsn olayı tebrik ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 ben sana yardım ederim bende çok korkulu siyah gölgeler beyaz gezenlerden görüyorum, kücüklükten yaşamıştım şimdi korkmuyorum, profesyonel yardım almıştım ve halen yardımları sürüyor, sonsuza denk yaşayacağım,görülmeyen varlıklar her insanda olmuyor ama tepki göstersende korkmazsanda insan vücuduna yani beyine işliyorlar, beyin fizik gücünü ele geçirdikten sonra istediği yöne yönlendirme yaparak dalga geçerler, burada fazla anlatmanın beyin yıkamanın anlamı yoktur, nedeni psikolojik bozuyor bu kadarı yeterli sanırım istersen görülmeyen varlıkların özellikleri adlı başlık var biraz oradan okursun, başlık ise paranormal varlıklardadır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diyavoy Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 selam arkadaşım anlattığın olayda tayfalardan olan CİN belirtileri dir. biri geldi sana yardım edecem dedi diyorsun muhtemelen aynı kişidir.tabiki ne olduğunu anlamak için bakmak gerek ama anlattıklarından yola cıkarak diyorum bu olayları doklarlar çözemez.tıp bu konularda aciz kalmaktadır malesef birilerine git remil attır tam olarak ne olduğu cıkacaktır sac cekme kulakta ıslık yoksa cok ilerlememiş demektir bu olayları yaşadıktan sonra her gördüğün şekilleri varrklı varlıklar zannetme beynin seni daha cok yanıltacaktır.CİN ler bizimle birlikte yaşadıkları evlerde genellikle ev sahiplerine rahatsızlık vermezler mutlaka sen onlara dokunmuş ve yanlış bir şey yapmışsındır.hafızanı iyi yokla konuşmalarını iyi analiz et. anlattıklarından bu cıkıyor KURAN'ı kerim en büyük korumadır AYETEL KÜRSÜNÜN vesia kürsiyyühüs semavati vel ard ve la yeudühü hıfzuhüma ve hüvel aliyyül azıym.bu ayet karşısında duracak bir varlık yoktur.ALLAH yardımcın olsun durum çok ilerler ise ggörüşürüz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 evet ben yardım edeceğim psikolojik durum yok, yalnız yaratıklar kişiye sahip olduysada çıkması zordur, ayetül kürsi sadece korumadır, cinler beyine girdiği zaman ayetül kürsi okusan fayda etmiyor ibadet anında rahatsız oldukları zaman uzaklaşır ve tekrar beyine girerler koruma yeterli olması için cinler beyine temas etmemesi gereklidir ve ayetül kürsü okunduğunda hayatta yanaşamazlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 selam arkadaşım anlattığın olayda tayfalardan olan CİN belirtileri dir. biri geldi sana yardım edecem dedi diyorsun muhtemelen aynı kişidir.tabiki ne olduğunu anlamak için bakmak gerek ama anlattıklarından yola cıkarak diyorum bu olayları doklarlar çözemez.tıp bu konularda aciz kalmaktadır malesef birilerine git remil attır tam olarak ne olduğu cıkacaktır sac cekme kulakta ıslık yoksa cok ilerlememiş demektir bu olayları yaşadıktan sonra her gördüğün şekilleri varrklı varlıklar zannetme beynin seni daha cok yanıltacaktır.CİN ler bizimle birlikte yaşadıkları evlerde genellikle ev sahiplerine rahatsızlık vermezler mutlaka sen onlara dokunmuş ve yanlış bir şey yapmışsındır.hafızanı iyi yokla konuşmalarını iyi analiz et. anlattıklarından bu cıkıyor KURAN'ı kerim en büyük korumadır AYETEL KÜRSÜNÜN vesia kürsiyyühüs semavati vel ard ve la yeudühü hıfzuhüma ve hüvel aliyyül azıym.bu ayet karşısında duracak bir varlık yoktur.ALLAH yardımcın olsun durum çok ilerler ise ggörüşürüz tesekkürler =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 halen siyah gölgeler peşimi bırakmıyor, sert tavırlarımla uzaklaştırıyorum uyurken neler yapıyorlar, beyine girip etkilemeye çalışıyor, ama yeterli olmuyor tabiiki hemen mücadele ediyorum işlem bitiyor, sıkıldım bu cin meselesinden, adını bile anmak istemiyorum yapılacak yardımı yaparım, işi bitiririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 misket yuvarlması dedinde bu bizde geceleri çok oluyor ama sanmıyorum bunun paranormal olduğunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azazil Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 cinler bir neden dolayı sana yaklaşmışlar. musallat olayı yok rahatlayabilirsin. bu iş netten halledemessin profesyonel destek al. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.