onBin Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2008 (düzenlendi) http://img246.imageshack.us/img246/5849/ntrqh1.jpg http://img246.imageshack.us/img246/ntrqh1.jpg/1/w671.png Sadece meditasyon yapmak isteyenler için değil, aynı zamanda güzel ve hızlı bir şekilde uykuya dalmak isteyenler için de birebir bir program. Programın kullanımı gayet basit. İsterseniz programın hazır şablonlarını kullanarak, isterseniz de kendi belirleyeceğiniz ses efektlerini seçerek dinlendirici, rahatlatıcı ve de meditasyona uygun arka plan sesleri elde edebilirsiniz. BURADAN Mart 25, 2010 nevermore tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Asakura Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaşım için teşekkürler.Bu programı ben de kullandım tavsiye ederim, piyasadaki benzer tarzdaki programlara göre çok daha iyi.Çok kaliteli bir çalışmanın ürünü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onBin Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Haklısın. Gerçekten çok kaliteli. Bu programa kadar daha iyisine denk gelmemiştim ben de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
slient Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 çok teşekkür ederim güzel bir paylaşım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Çok güzel bir paylaşım olmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wisneli_brownie Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 indirdim grçekten harika tşkler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 bende bunu arıyodum çok teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gece Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 teşekkürler...yalnız bu deneme sürümü.sanırım tam edinebilmek için parayla almamız gerekecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burningkestrel Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 teşekkürler bana da çok lazımdı -------------------- deneme mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
druggiedreams Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 tam ihtiyacim olan sey! harika paylasimin icin tesekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 ama meditasyon için bilgisayar gibi elektromanyetik dalgalar yayan cihazlardan uzak durmak hatta onları kapatmak gerekmiyor muydu. Şimdi biz meditasyon yaparken bu programı kullanırsak , konsantrasyonumuzu olumsuz yönde etkilemez mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 bu program bende var ve çok yararını gördüm tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeriousMurder Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Çok güzel ve yararlı bir paylaşım sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 ya nevermore paylaşım için teşekkürler ama bu konu benzer bi başlıkta verildi gene de paylaşım için teşekkürler verdim karmanı(gözün doysun 44 olmuş kriz var kriz bi de ben varım chris:ermm: )http://www.gnoxis.com/forum/natura-meditation-meditasyon-icin-harika-bir-program-27057.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 nevermore çok teşekkürler paylaşım için.güzel bi programa benzio.yalnız bu frekans ayarlama olayını falan nası yapıcaz.bi bilgin var mı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 dostum delta bende gerilim yaratıyor nedense.. biraz kurcala kendine uygun olanı bulursun cok gelişmis bi program Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 Brainwave synchronizerin altında select frequency e tıkla 4 seçenek çıkacak alpha beta theta delta hepsinin yanında ingilizce açıklamaları var ayrıyetten bu frekanslar hakkında forumda bilgi de bulabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 ama meditasyon için bilgisayar gibi elektromanyetik dalgalar yayan cihazlardan uzak durmak hatta onları kapatmak gerekmiyor muydu. Şimdi biz meditasyon yaparken bu programı kullanırsak , konsantrasyonumuzu olumsuz yönde etkilemez mi? hayır arkadaşım aksine çok faydalı bir program , buradan Tüm Gnoxis Ailesi Bu harika meditasyon programını kurup uygulamalarını dilerim, çok başarılı ve gerçekten evrensel enerji verip seni rahatlatıyor =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Delitay21 Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2010 bu programı indirdim.gerçekten çok güzel.Siteye koyanlara çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2010 bende indiriyorum. umarım hayal ettiğim gibi bir programdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2010 garanti veririm çok iyi bir program. efektler muazzam gerçekçi. hatta yağmur sesi açtığında yavaş yavaş üşümeye başladığını hissedebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2010 bende herkese tavsiye ederim gerçekten adı gibi Doğal meditasyon :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2011 herkes tavsiye ediyor bende hemen ındırıorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 İndirdim ve deneyeceğim. Yalnız deneme sürümü olması kötü olmuş Bir de kulaklıkla mı dinlememiz gerekiyor yoksa hoparlörden de olur mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.