Locked Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2008 İngiltere'de sekiz bin kadın ve erkek arasında yapılan bir araştırma sonucu sinema tarihinin en çok ağlatan filmleri belirlendi. Ünlü süpermarket zinciri Tesco'nun DVD satış bölümünün internet sitesinde yayınladığı sonuçlara göre kadın ve erkekleri ağlatan filmler hayli farklı. Ancak kadın ve erkekleri gözyaşında buluşturan acıklı filmler de var: Örneğin ET, Hayalet, Titanic, hatta Bambi. Kadınların Top 20'si 1- Hayalet 2- Bambi (çizgi) 3- ET 4- Titanic 5- Beaches (Kumsalda) 6- Sevgi Sözcükleri 7- Subay ve Centilmen 8- Aşk Hikayesi 9- Çelik Manolyalar 10- Armageddon 11- Forrest Gump 12- Rüzgar Gibi Geçti 13- Schindler'in Listesi 14- Truly Madly Deeply (Tercih) 15- Edward Scissorhands (Makas Eller) 16- İngiliz Hasta 17- Fil Adam 18- Pay It Forward 19- Stepmom (Omuz Omuza) 20- Harry ile Sally Tanışınca Erkeklerin Top 20'si 1- Schindler'in Listesi 2- Er Ryan'ı Kurtarmak 3- Braveheart 4- Forrest Gump 5- ET 6- Ateş Arabaları 7- Yeşil Yol 8- Gladyatör 9- It's a Wonderful Life (Şahane Hayat) 10- Düşler Tarlası 11- Esaretin Bedeli (Shawshank) 12- Hayalet 13- Awakenings (Uyanışlar) 14- Titanic 15- Watership Down (çizgi) 16- Ölü Ozanlar Derneği 17- Fareler ve İnsanlar 18- Casablanca 19- Armageddon 20- Bambi (çizgi) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minerval_ Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 reqıuem for dream Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Edward Scissorhands harika bir Tim burton masalı.Ahh Edward Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLankoLi_Awa Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 rüzgar gibi geçti..!, hayalet! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 güzel olmuş teşekkürler:)... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 BraveHeart. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Schindlerin listesi. Schindlerin arabasının yanında ağladığı sahne dokunaklıydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 ağlamadım ama makaseller,hayalet ve esaretn bedeli mükemmeldi.hele esaretin bedeli..huff:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Bunların çoğunu izledim ama hiç birinde ağlamadım ama makas eller filmi beni üzmüştü Bambiye ağlamak ilginç :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Requiem for a dream ağlamadım ama çok kötü olmuştum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Erkekler için yapılan liste bu kadar gerçeği yansıtabilirdi bence. İlk 3 çoğu arkadaşım ve benim için geçerli.. Ah orda bir iki film daha olsaydı keşke.. P.S: I Love You, The Notebook, 300 Teşekkürler, güzel konu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 hehe, anket yapılan sekizbin kişi bulabildikleri tüm sulugözlüler heralde.... ankette adı geçen filmlerden beni ağlatmayı bırak, hüzünlendireni bile yok 20 senelik hayatımda beni ağlatabilen bir tek film var ; Babam ve oğlum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Asakura Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Cesur Yürek, ah ah ne film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 titanic hayalet beyaz melek ıssız adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azreal Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Star Wars: Episode III & LotR III & Bram Stoker's Dracula... Duygulanmıştım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 rüzgar gibi geçti...!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
assist08 Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Yeşil yolu hiç sinemada izlememiştim ama küçükken hep tv de çıkrdıı o filmden etkilendiğimi hatırlıorum onun dışında omuz omuza ve benjamin button da duygusal ve etkileyiciydii dierlerini bilmiorum ama hepsini izlemeyi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ask_ne_demek Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2009 ayrılmıs ama kadınlar ve erkekler ben bayan oldugum halde sadece erkek kategorisindeki bulunun filmlerden etkilenmişimdir.bunlardan ayrı bırde Joe Black var benım lıstemın basında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 babam ve oğlum kesinlikle hiç tereddtsz böğüre böğüre ağladığım tek film .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 titanikte ağlamıştım oysaki leonardo di caprio nun nesine acıdıysam peeh.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Hiç filmde ağlamadım ama Titanik,CesurYürek,RequiemForADream çok iyi filmler :thumbsup:bi film daha vardı bu türden çok beğendiğim ama adını unuttum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Sanırım liste bayağı bir eski.Zira onlarca film vardı beklediğim listede göremedim.Mesela Dancer in the Dark,Amelie,Requiem for a dream vs. vs. ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Hayat Güzeldir . Her izlediğimde duygulanırım. Yeşil yol . Beni en çok etkileyenlerden biri. Beyaz Melek kendimi çok zor tuttum. beni en zayıf yerimden vuruyordu çünkü. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Mutluluk (intihar etmeye zorlandığında dur gözümü bağlayayım dediği sahne) Büyük İskender (persli bir kadınla evlendiği gece aşık olduğu generaliyle karşılıklı ağlarken) Truva ( hektorun öldürülmesi) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 sulu gözümdür her filmde ağlayabilirim ama babam ve oğlumda ağladığım kadar hiç bir filmde ağlamamışımdır şu yaşıma kadar... filmin ikinci yarısından sonuna kadar hüngür sümük ağladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.