theangelofdeath Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2008 Bugün Ağlamayacaktım ağlıyordum sabahtan beri aynı şarkıyı dinliyordum yine başardın ağlatmayı bir şey yapmana gerek yok kendiliğinden düşüyor gözyaşlarım ne kaldı şimdi sadece ellerimde utangaç acılarım böyle olmamalıydı her güzel şey gibi suçluyu aramak uzun sürer zaman aşımına uğrar sevda en iyisi çekip gitmek ağlayarak ders olarak işletilmeli aşk okullarda haberlerde teşir edilmeli beceriksiz aşıklar senle benim aramda kalmalı aşk gözyaşıyla dolu bir havuzda boğmalıyım onu sana bana değil yeni aşıklara acıyorum öldüremem yapamam belkide sen değil oydu beni ağlatan evet sen niye ağlatasın ki seviyordun beni bütün suç aşktaydı onun cimriliğindeydi onun alaycı ellerindeydi bugünü unutmayacak tarih bütün gazeteler yazacak manşetlerde aşk öldü diye sevenler başka türlü sevecek başka türlü bakacak birbirlerine bende pişman değilim sevdiğim için yaptım diyeceğim gizlemeyeceğim suratımı, gözyaşlarımı isimsiz diyarlara sürgünümü isteyeceğim herkes mutlu olurken ben mutsuzluklar içinde gururluyu oynayacağım ve isimsiz bir diyarda isimsiz biri gibi gururlu öleceğim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.