ThreeNiL Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2008 "Paperclips, melody Hold together all these memories Memories Memories I don't wanna think at all I don't wanna be like you anymore I don't wanna see your face at my door And I'll never leave like you, that's for sure I don't wanna be like you anymore, anymore, anymore Take a trip, down memory lane You will never wanna go again Take your leave Take your leave I don't wanna sing at all I don't wanna be like you anymore I don't wanna see your face at my door And I'll never leave like you, that's for sure I don't want to live like you anymore, anymore, anymore Ever talk, decide out We get by, we'll get by And I won't take this No more sadness, no, no Paperclips, memories Hold together all these melodies Melodies Melodies I don't want to sing at all I don't want to be like you anymore I don't want to see your face at my door And I'll never leave like you, that's for sure I don't want to live like you anymore, anymore, anymore" --------------------------------------------- "kağıt ataçları, melodiler; bütün bu hatıralara hep birlikte sarılalım.. hatıralar, hatıralar, hiç düşünmek istemiyorum.. daha fazla senin gibi olmak istemiyorum, yüzünü kapımda görmek istemiyorum.. asla senin gibi terketmeyeceğim, bu kesin! daha fazla senin gibi olmak istemiyorum, daha fazla, daha fazla.. anıların dar sokağına bi yolculuk yap, bir daha asla gitmek istemeyeceksin.. terk et, terk et, artık şarkı söylemek istemiyorum.. daha fazla senin gibi olmak istemiyorum, yüzünü kapımda görmek istemiyorum.. asla senin gibi terketmeyeceğim, bu kesin! daha fazla senin gibi olmak istemiyorum, daha fazla, daha fazla.. konuşma, dışarda karar ver. atlatırız, atlatacağız.. ve buna dayanmayacağım; artık hüzün yok, hayır, hayır.. daha fazla senin gibi olmak istemiyorum, yüzünü kapımda görmek istemiyorum, asla senin gibi terketmeyeceğim, bu kesin! daha fazla senin gibi olmak istemiyorum, daha fazla, daha fazla..." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.