Typhon Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2008 Snow is falling down on this glorious land Colors fading, turning into white again To fallen heroes angels sting, they cry their winter tears Endless mourning days will turn to years So this is goodbye, I take leave of you and Spread your wings and you will fly away now, fly away now Nothing on earth stays forever But none of your deeds were in vain Deep in our hearts you will live again You're gone to the home of the brave Every solemn moment I will treasure inside Even though it's hard to understand That a silent wind can blow that candle out Taking everything leaving the pain far behind You call out my name, but your voice is fading into the wind, embraced, you'll fly away now, fly away now Nothing on earth stays forever But none of your deeds were in vain Deep in our hearts you will live again You're gone to the home of the brave My eyes are closed I feel you're faraway (so close) Far beyond that shining star I know you'll find what you've been fighting for Far beyond that shining star Down on bended knee I pray, bring courage to these souls Make'em live forever in the heart of the bold So I say farewell my friends, I hope we'll meet again When my time has come to fall from the grace So this is goodbye, I take leave of you and Spread your wings and you will fly away now, fly away now Nothing on earth stays forever But none of your deeds were in vain Deep in our hearts you will live again You're gone to the home of the brave ------------------------------------------------------------------------------ Kar düşüyor bu şanlı ülkeye Renkler soluyor, beyaza dönüyorlar Düşmüş kahraman melekler deliyor, kış yaşlarıyla ağlıyorlar Sonsuz yas günleri yıllara dönüyor Bu bir elveda, seni terkediyorum ve Kanatlarınla yayılıyorum ve şimdi uzağa uçacaksın, şimdi uzağa uçacaksın Dünyadaki hiçbirşey sonsuza kadar kalmaz Yaptığın işler boşuna Kalbimizin derinliğinde tekrar yaşayacaksın Kahramanların evine gideceksin Her dini dakikayı içimde değerli tutuyorum Onu anlamanın güç olmasına rağmen Bu sakin rüzgar esip mumları söndürebilir Giderken herşeyi al eskide kalmış acıları İsmimi haykırıyorsun, ama sesin azalıyor Rüzgarda, sarıldın, şimdi uzağa uçacaksın, şimdi uzağa uçacaksın Dünyadaki hiçbirşey sonsuza kadar kalmaz Yaptığın işler boşuna Kalbimizin derinliğinde tekrar yaşayacaksın Kahramanların evine gideceksin Gözlerim kapalı uzakta olduğunu hissediyorum – çok yakında- Parlayan yıldızın ilerisinde Neden savaştığını bulacağını biliyorum Parlayan yıldızın ilerisinde Dizlerimin üstüne eğildim, bu ruhlar için cesaret getiriyorum Korkusuz kalp içinde onları sonsuza kadar yaşat Arkadaşlarıma veda ediyorum, umarım tekrar buluşuruz Ustalıktan ayrılma vaktim geldiğinde Bu bir elveda, seni terkediyorum ve Kanatlarınla yayılıyorum ve şimdi uzağa uçacaksın, şimdi uzağa uçacaksın Dünyadaki hiçbirşey sonsuza kadar kalmaz Yaptığın işler boşuna Kalbimizin derinliğinde tekrar yaşayacaksın Kahramanların evine gideceksin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Can you tell me why It seems so hard to carry on When you hear a voice From long ago, so bittersweet Even though I try, I can not Read between the lines You know I tried, Oh, yes, I tried, what`s wrong Too late to turn back time To look over my shoulder Maybe one day i`ll return again Remember yesterday And think about tomorrow But you have to live today Oh, lonely yesterday Don`t leave me with the sorrow Cause I have to live today Every morning I awake To see the newborn day To carry on the flame Until the end of time Too late to turn back time To look over my shoulder Maybe one day i`ll return again Remember yesterday And think about tomorrow But you have to live today Oh, lonely yesterday Don`t leave me with the sorrow Cause I have to live today Oh, oh, oh, don`t you step aside And pretend about the future Oh, oh, oh, never live a lie Don`t you know tomorrow never comes Remember yesterday And think about tomorrow But you have to live today Oh, lonely yesterday Don`t leave me with the sorrow Cause I have to live today Oh, oh, oh, don`t you step aside And pretend about the future Oh, oh, oh, never live a lie Don`t you know tomorrow never comes ------------------------------------------------ Nedenini söyleyebilir misin Devam etmesi çok zor görünüyor Bir ses duyduğunda Çok öncelerden,acı tatlı Çok denememe rağmen Satırlar arasını okuyamadım Biliyorsun denedim, Oh, evet, denedim, yanlış ne Geri dönme zamanı için çok geç Omzumun üzerinden bakmak için çok geç Belki birgün tekrar geri dönerim Dünü hatırla Ve yarın hakkında düşün Ama bugünde yaşamalısın Oh, yalnız dün Beni acılarla terketme Çünkü bugünde yaşamalıyım Uyandığım her sabah Yeni günün doğuşunu görmek için Alevin devam etmesi için Son zamana kadar Geri dönme zamanı için çok geç Omzumun üzerinden bakmak için çok geç Belki birgün tekrar geri dönerim Dünü hatırla Ve yarın hakkında düşün Ama bugünde yaşamalısın Oh, yalnız dün Beni acılarla terketme Çünkü bugünde yaşamalıyım Oh, oh, oh, yan tarafa adım atmayacak mısın Ve gelecek hakkında rol yapmayacak mısın Oh, oh, oh, asla bir yalanda yaşama Bilmiyor musun yarın asla gelmez Dünü hatırla Ve yarın hakkında düşün Ama bugünde yaşamalısın Oh, yalnız dün Beni acılarla terketme Çünkü bugünde yaşamalıyım Oh, oh, oh, yan tarafa adım atmayacak mısın Ve gelecek hakkında rol yapmayacak mısın Oh, oh, oh, asla bir yalanda yaşama Bilmiyor musun yarın asla gelmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2008 Is is too late to go in peace, I wonder how these things did start anyway Maybe too late to find a way, When the trail of grief is marked with memories Now when you're gone The warmth of the sun seems so faraway I believe - in everything I see Every second is a miracle for me I believe - after sunshine comes the rain And when it's pouring down The only thing I feel is pain I walk alone through shapeless dreams My only home is the wasteland that I cross I close the door and turn the key Those days of joy are barely memories Now when you're gone Your star will shine on, wont you shine for me I believe - in everything I see Every second is a miracle for me I believe - after sunshine comes the rain And when it's pouring down The only thing I feel is pain ------------------------------------------------------- Barışa gitmek için çok mu geç Bütün bunların nasıl başladığını merak ediyorum Belki bir yol bulmak için çok geç Acının izleri anılarla işaretlendiğinde Şimdi sen gittin Güneşin sıcaklığı çok uzakta görünüyor Gördüğüm herşeye inanıyorum Her saniye benim için bir mucize İnanıyorum, gün ışığından sonra yağmurun geldiğine Ve şiddetle yağdığında Tek hissettiğim acı Biçimsiz hayallerin arasından yalnız yürüyorum Benim tek evim geçtiğim çöl Kapıyı kapatıyorum ve anahtarı çeviriyorum Bu günlerin eğlencesi ancak anılar Şimdi sen gittin Yıldızın parlayacak, benim için parlamayacak mısın Gördüğüm herşeye inanıyorum Her saniye benim için bir mucize İnanıyorum, gün ışığından sonra yağmurun geldiğine Ve şiddetle yağdığında Tek hissettiğim acı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.