raskolnikov Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2008 İlkokul Küfürleri eşşek! +domuz.. -sensin.. +sensin!.. -ne diyorsan iki katı.. +10 katı.. -çelik ayna.. (ne dersen sana ) -salak +sallanda sümüğüne bak -yuvarlada ağzına at -salak +sapsalak -sarmısak +sapsarmısak... ( yaratıcılıklar gelişiyo ) -sana ne? +saman ye -samancının kızıyla evlenirsen bana ne?? -ayııı + **** girsin keman yayı - seninkine de ingiliz tramvayı + sana hamdullah dayı... -aptal!!! +bana ne dersen sana iki katı -sana on katı +sana yüzz -sana sonsuz katı +sana da sonsuzun yüz katı -sana sonsuzun sonsuz katı alıntı... aradım bulamadım...varsa kusura bakmayın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 sonsuzun 2 katı nasıl oluyor galiba onu çözdüğümüz gün yaşamın sırrını çözücez çocuk deyip geçmemek lazım güzel hipotezleri var :D bide gerizekalının başkanı var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 hatırlıyorm ilk oklda bizde bole kavga ediyoduk hatta karoeşmle bole kavga ediyoduk ....şimdi bakınca baya komikmiş. değişen tek seyse kuffur lugatımız bayaa genişlemiş. bunlar baya komik geliyo o yüzden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 yine de en güzelleri bunlardı aslında:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 ne en güzeli buydu sevgili günnük olayını atlama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 o efsane be... onu ayrı tutuyom bi kerem:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 oppouuuhahahahahaha :rofl: la bak hatırladım şimdi ben onu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 -tembel teneke nolcaak -sana çekmişim -hiç de bileemm.. benim derslerimin hepsi 5.. kuş beyinli.. -kötü söz sahibinindir.. uyuz.. -salak -aptal -örtmeennniimmmmmmmmmmm X bana aptal dediii... diye giderdi bu.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 mükemmel paylaşım teprik ederim örtmenim evet alıntı tembel herif salak al sana deynek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 güzel olmuş ben bunları küçükken hep ablama söylerdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 laf yiyince oturup ağlardık bide yaa... bir de abartılar yokmu ufacık bişeyde hiiiiiii ööretmene söliceem ööretmene söliceem....yada anneme sölicem :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 o efsane be... onu ayrı tutuyom bi kerem:D ne ki bu ama ki ya:blink: merak ederim ki ben ilk okuldaykene söledim küfürleri hiiç hatırlamıorum valla:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 çook muhteşem günlerdi yha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 sitede(konut olan, websitesi değil) iki çocuk kavga ediyordu queens siyahileri kıvamında, eller kollar aynı. çocuk dediğim de cidden çocuk 6-7 yaşında. teki diğerine bağırdı "senin pipini yerim!!" diye. gerisini anlatmak isterdim fakat hatırlamıyorum. kim bilir neler olmuştur =/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 benim babam senin babani döver klasigi de vardir meshur Bir de tabii bu ilkokul küfürleri adana yöresinde bayagi bir ciddi boyutlara ulasabiliyor Yazin bi süre kaldigim güzide sehrimizde 8 yaslarinda bi cocuk bana "bah hele delaanli" diye seslendi ki neye ugradigimi sasirdim :)Varin bu cocugun edebilecegi küfürleri siz düsünün.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 ne ki bu ama ki ya:blink: merak ederim ki ben ilk okuldaykene söledim küfürleri hiiç hatırlamıorum valla:whistling: hani vardı ya; "bana kalbin kadar temiz bu sayfayı verdiğin için teşekkürler" gibi olan ve sonuna da mani mani dedin başımın etini yedin hediyem olsun bu sana al sana hatıra:blink: son iki mısra uydurma:blink: Seviyorum ama kimi En tatlı birisni Nasıl anlatsam sana İlk harflerine baksana gibi yazılar olan küçük kapağı cıvıl cıvıl defter... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 hea anladım hatıra defterlerini dion sennn sonra bide anket defterleri çıkmıştı hattam:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Hehehe güzel konu çocukluğumu hatırladım hele samanye lafını çok kullanırdım sağol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 anaaaaa..... - saman yeee. - ben yemem sen ye.... - ben yedim olum yemek... - daha doymazsan beni yeee..... :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 iki kardeş arasındaki, epeyce hararetli bir kavgadan sonra uzunca zaman geçer. artık herkes sakinleşmiş ve yatma vakti gelmiştir. büyük kardeş kavganın şokundan sıyrılmış, odasına doğru yol alırken, kardeşine bakar; - iyi geceler:) - sensin iyi geceler!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 iki kardeş arasındaki, epeyce hararetli bir kavgadan sonra uzunca zaman geçer. artık herkes sakinleşmiş ve yatma vakti gelmiştir. büyük kardeş kavganın şokundan sıyrılmış, odasına doğru yol alırken, kardeşine bakar; - iyi geceler:) - sensin iyi geceler!! gerçekten be.... o neydi öyle... kardeş bişey der, sen cevap verirsin... sensin ki o diye.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.