raskolnikov Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2008 Diyete Karşıyım Şiiri Dostlar, atışır da yiğitler susar mı Elma ilen armut, piftek yerini tutar mı Adem olan layt marul yutar mı Er kişi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez hiç ufak bir göbekten... Doymuş ile doymamış bir olur mu Sıratta galoriden sual olur mu Hiç nutrasweetten baklava olur mu Er kişi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez orta boy bir göbekten... Coşar şu deli gönül börek, mantı, pizzayla Ürkütme gözünü hiç hacimle enle boyla Elastik bir heyvandır mide olur yayla Zarar gelmez hiç tahterevan bir göbekten... Çiçek dalda güzeldir, guzu şişte... Üç beyazı tartışmak boş bu işte Fikirler değişir her yiyişte Er kişi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez kimseye MUHTEŞEM bir göbekten... alıntı... aradım bulamadım valla:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Adem olan layt marul yutar mı Çiçek dalda güzeldir, guzu şişte... Üç beyazı tartışmak boş bu işte :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Doymuş ile doymamış bir olur mu Sıratta galoriden sual olur mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Çiçek dalda güzeldir, guzu şişte... Üç beyazı tartışmak boş bu işte Fikirler değişir her yiyişte Er kişi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez kimseye MUHTEŞEM bir göbekten... beni anlatıyo:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 hangı dörtlukteyım acaba:ermm: luv luv her yer aq:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 ben bütün hepsindeyim:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 hepsı yok o zaman sen son dortluktesın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Çiçek dalda güzeldir, guzu şişte... Hahaha işte bu harikaydı :D teşekkürler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hypnosis Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 bayıldım bu şiire eline sağlık:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 rasko abi nerden buldun bunu kim yazmış bakam:p anam anam anamm kuzuya yasık ne istersin yavrucaktan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 rasko abi nerden buldun bunu kim yazmış bakam:p anam anam anamm kuzuya yasık ne istersin yavrucaktan tam senlik şiir işte adana kebap yemek için adanaya gitmeyi düşünen şahıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Diyet yapmak şimdi moda iç lahana çorbasını Ha kadın kucaklamışsın ha bir kemik torbasını Aman ne imiş efendim moda imiş sıfır beden Baksan kendi şişkodur bu saçmalığı icat eden Kaşığını yemeklerin en yağlı yerine daldır Sonra belden ve basenden şırıngalarla yağ aldır Göğsüm bozulacak diye bebeği emzirmez kimi Böyleleri raydan çıkmış yok bu işin lamı cimi Hepsi böyle değil tabii bayanlar kızmasın bana Ama bu tip bir kadından ne eş olur ne de Ana Benim kadında sevdiğim tertemiz ten kokusudur Ve dokunmak istediğim onun doğal dokusudur Estetik çıktı çıkalı kadınlar tek tip oluyor Etrafımız aynı model simalar ile doluyor Elmacık kemiği çıkık, kaşlar kalkık, gözler çekik Nasılsa ameliyat var ne spor yap ne çek mekik Dudaklar botoksla şişmiş biri gökte biri yerde Bir dokunsan patlayacak bunun güzelliği nerde Yüzüne bak bilemezsin ne gülüyor ne ağlıyor Bazı doktorlar bunları fena haraca bağlıyor Saçlar genelde sapsarı, yüzünde de bir ton boya Dudaklarım kirlenir be öpememki doya doya Selülit kremleri ve bir sürü de bakım seti Saunada çok yanmaktan kebaba dönmüştür eti Biraz gezip hava almak için uğrasan bir parka Çoğunun kokusu benzer, parfümleri aynı marka Komik duruma düşerler görüneceğiz diye hoş Genelde bu insanların cüzdanı dolu beyni boş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.