Sally Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2009 People Are Strange People are strange when you're a stranger Faces look ugly when you're alone Women seem wicked when you're unwanted Streets are uneven when you're down When you're strange Faces come out of the rain When you're strange No one remembers your name When you're strange When you're strange When you're strange People are strange when you're a stranger Faces look ugly when you're alone Women seem wicked when you're unwanted Streets are uneven when you're down When you're strange Faces come out of the rain When you're strange No one remembers your name When you're strange When you're strange When you're strange İnsanlar Tuhaftır Yabancıysan, insanlar tuhaftır, Yalnızsan,çirkin görünür yüzler, İstenmediğin zaman kadınlar sana şeytansı görünür, Düşmüşsen, engebelidir caddeler. Tuhafsan, Yağmur ortaya çıkartır yüzleri, Tuhafsan, Kimse hatırlamaz ismini. Tuhafsan, Tuhafsan, Tuhafsan. Yabancıysan, insanlar tuhaftır, Yalnızsan, çirkin görünür yüzler, İstenmediğin zaman sana şeytansı görünür kadınlar, Düşmüşsen, engebelidir caddeler. Tuhafsan, Yağmur ortaya çıkartır yüzleri, Tuhafsan, Kimse hatırlamaz ismini. Tuhafsan Tuhafsan Tuhafsan ------------------ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Yabancıysan, insanlar tuhaftır, Yalnızsan, çirkin görünür yüzler, İstenmediğin zaman sana şeytansı görünür kadınlar, Düşmüşsen, engebelidir caddeler. iyimiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Jim morrison şaheseri Bayılıyorum bu şarkıya , hüzünlenmeme,yalnız hissetmeme yol açsa da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 ya ben bunların 3 kapılı olanlarını daha çok seviyorum 3 doors bence daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Yok artık The Doors diyorum Lizard King diyorum Morrison diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 arşivlerime bktım riders on the storm parçaları var makbülmüdür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Riders on the storm Riders on the storm Into this house we're born Into this world we're thrown ... Benim için tüm the doors parçaları makbuldür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.