Lair_of_Lizbeth Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2009 İnsanların sizi farketmesini istiyorsunuz ama olmuyor mu?Ne kadar şık görünseniz de hala bir eksiklik olduğunu mu düşünüyorsunuz?O zaman elimde işinize yarıyacak bir uygulama var: ''Ilasa Viviala perata! Salamanu balata. Das acaro odazodi busada. Od belioraxa balita! Das inusi caosaji lusadanu EMODA. Das ome od taliobe. Darilapa iehe ilasa Mada Zodilodarepe. Zodacare od Zodameranu. Odo cicale Qaa. Zodoreje. Lape zodiredo NOCO Mada Hoathahe IAIDA.'' Bu sözleri en az üç kere sesli olarak söylüyorsunuz.Büyük harfle yazdıklarımı vurgulu okuyun.Hepsi bu.Basit ama etkili bir yöntem.Farkı farkedeceksiniz.İnsanlar nedensiz yere sizi farkedip,size karşı daha pozitif olacaklar. (Alıntı değildir.Defalarca uygulayıp her seferinde sonuç aldığım için sizlerle paylaştım.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atra_Oris_Ex_Luna Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Her gün girip 3 kere okuyalım bakalım, pek dikkat çekmeyen biri değilim ama bakalım işe yaricak mı =) çok saol paylaşım için.. ( her girdiğimde rapor vericem =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Bu uygulamanın etkisi bir günlüktür.Ayrıca birkaç günlük aralarla denemeni tavsiye ederim.Sayıyı kendince çoğaltabilirsin.Dikkat et bir harfi bile yanlış okumamaya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atra_Oris_Ex_Luna Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 c.ler falan k diye okuncak dimi? yanlış bişi dersek ters tepiomuş falan :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2009 Aynen yazıldıgı gibi okuyacaksın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Hahaha bunları kalabalık bir yerde bağırarak okursa bir kişi tabiiki dikkat çeker "acaba kim bu nerden gelmiş ne diyor" diye bakarlar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Bir yerde okumuştum nerde hatırlamıyorum:rolleyes: sırtı dönük birinin ensesine bakıp, sana bakmasını istiyorsun ve gerçektende oluyor denenmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seydida Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 anlamı neymıs bunun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hedep Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 deniyelim bakalım ama ne ki bu tam olarak? hangi dilde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 bu enochian dili olması lazım.Gerçekten enoch ise yazıldığı gibi okunmuyor. Enochian Fonetiği bu konuya bakmanızda yarar var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Yazıldığı gibi okunacak.Hangi dilde veya bir anlamı var mı diye bilmiyorum.Bana bu uygulamayı veren arkadaşım sözlerinin majikal anlamı olduğunu söyledi.Yazıldığı gibi okunuyor.Ne görüyosanız o yani.Ayrıca bağırarak ,yüzüne bakarak,ensesine,vs. uzuvlarına bakarak okumıcaksınız.Bunu söylemem mi gerekiyordu yani.Evden çıkmadan önce tek başınıza odamda sesli olarak okuyorum ben.Faydasını görmesem yazmazdım.Deneyin bakalım ama işe yarayacağınıza gönülden inanarak denemenizi tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anie Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Bilmiyorum biraz garip gelebilir ama, ben bu uygulamayı kedim için denemek istiyorum. Yani kedim evde beni umursamıyor. Sesleniyorum bakmıyor hatta sanki inadına bakmıyor. Ona ne kadar sevgimi göstermeye çalışsam da ben yokmuşum gibi takılıyor. Bu uygulama onun üzerinde etkili olur mu dersiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elisa Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 çevirisini rica edeblrmyim?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Çevirim biraz adi oldu ama idare edin: "...devinin ve kendinizi gösterin. Yaradılış'ınızın Gizemlerini açın, çünkü ben de sizle aynı Tanrı'nın hizmetindeyim, En Yüce'nin gerçek taparının." Olur mu olur! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Çevirim biraz adi oldu ama idare edin: "...devinin ve kendinizi gösterin. Yaradılış'ınızın Gizemlerini açın, çünkü ben de sizle aynı Tanrı'nın hizmetindeyim, En Yüce'nin gerçek taparının." Olur mu olur! Ben de bilmiyordum anlamını,ezbere okuyordum çok tşkler:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elisa Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 çok teşekkürler:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Bilmiyorum biraz garip gelebilir ama, ben bu uygulamayı kedim için denemek istiyorum. Yani kedim evde beni umursamıyor. Sesleniyorum bakmıyor hatta sanki inadına bakmıyor. Ona ne kadar sevgimi göstermeye çalışsam da ben yokmuşum gibi takılıyor. Bu uygulama onun üzerinde etkili olur mu dersiniz? Kedilere işlemez bu uygulama,en azından 4 ayaklılara:D .Ben bu uygulamayı geçen denedim,akşam ben eve gelince,kedim kaçacak yer aradı şeytan görmüş gibi,aman ha sakın:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Leonela Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Püf noktası:İnanmak.İnanmadan okuyunca hiçbirşey olmaz:) Aslında farkedilmenizi sağlayan bu sözler değil.Farkedileceğinize inanırsanız farkedilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anie Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Kedilere işlemez bu uygulama,en azından 4 ayaklılara:D .Ben bu uygulamayı geçen denedim,akşam ben eve gelince,kedim kaçacak yer aradı şeytan görmüş gibi,aman ha sakın:D:D:D evet işlemedi evin içinde kaçacak yer aramadı. Aksine oturduğu yerden hiç kalkmadı, yanına gidince zaten arkasını dönüp kalkıp gidiyordu, şimdi üstüne pis pis bakmaları eklendi ama uyumaya yattığımda dibime kadar gelip ille de elimin üzerinde uyumak istiyor, o da ayrı bir tartışma konusu + insanlar üzerine niyetlenerek yapmadığımdan sanırım, normal günden farklı değildi, veya amacım o olmadığı için dikkatimi çekmedi bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lady_di Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 farketmemeleri içinde bir uygulama var mı?? bunun tam tersi böyle görünmez olmak için. yalnız kalmak için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 işlediii cafede okudum fısıldayarak bi kız geldi kravatın güselmiş dedi:D gercek tanımadığım halde... vallaha mı:Dişe yarıyosa ben de yapacam:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 çok makbule geçer:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 emeğine sağLık sevgicim bu hatun ne dese yapaRım .. braz once eski sevgiLimin yeni hatunuyLa iLgiLi nerde oturduğnu fLan açık adres haLinde verdi -ki tipinide ben sormadan anLattı .. yarın denicem bunuda yazarım sonucLarı miLLet xD sevgi muahh canm xD xD xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Yeterince dikkat çekiyorum ama sanırım bu aynı zamanda bir sempati yaratma konusunda da işe yarıyor:D Artık her sabah bunu okuyarak güne başlayacağım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2009 emeğine sağLık sevgicim bu hatun ne dese yapaRım .. braz once eski sevgiLimin yeni hatunuyLa iLgiLi nerde oturduğnu fLan açık adres haLinde verdi -ki tipinide ben sormadan anLattı .. yarın denicem bunuda yazarım sonucLarı miLLet xD sevgi muahh canm xD xD xD Teşekkürler canım keşke övgülerini profilime yazsaydın utandım şimdi ben:D:D:D . Konuyu dağıtmadan bişey söyeyim.Etkisini gördüğüm için bu uygulamayı yazdım.Yoksa denenmemiş,ordan burdan çalınmış büyülerle konuyu açan kişi kendini kandırır bence:rolleyes::rolleyes: Ben çevirisini hiç bilmeden yapıyordum.Ama sözlerinin majikal değeri olduğunu söylemişti bu uygulamayı aldığım kişi.O yüzden Türkçesinden bir yarar göreceğinizi sanmıyorum.Kaldıki sözlerde büyük yazdığım kelimeleri vurgulu söyleyeceksiniz.Türkçe yazınca vurgu olayı da kalmıyor.:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.