Darkriders Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2009 Arkadaş Çevresinde veya ailede size takılan lakaplar nelerdir. bana genelde Apoleler derler.Rakçı Olduğum için Bazende satanist derler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Cadı, Kardan cadı, Dişi Şeytan, Prenses Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 banada akıllı derler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Pelesenk . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Bana da inek derlerdi, hala da diyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 arkadaşlarım şef , büyüklerim militan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 bana arkadaşlarım optik demeye başladılar... gözlükleri yeni takmaya başladım:( Bundan önce pek bir şey demezlerdi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 beton,beethoven,betty Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 bana köpek derlerdi şimdi einstein diyolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 bana terminatör derlerdi artık herkes kafasına göre bir isim takıyor bana:) . En son Korkunç İvan'a benzetildim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Banada Hülleci derler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 bana filozof diyo arkadaşlarım aile de de akıllı bıdık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hazal Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 -Förbi -Canlı Barbie -Prenses -Golik -Pıstık -NaysınMaykıl -Samara(Halkada ki kız) -Fredi Şu korkunç ve garip olanları ailem söylüyor.Gerisi arkilerime ait.Ama NaysınMaykılı Fen Hocası diyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 bıldırcın derler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 dep.. depelek.. depdepduket.. dep ve türevleri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Bazı arkadaşları cesareti yüzünden kutluyorum. Benim şahsen "depdepduket yahut nayskınmaykıl, Pıstık, Golik, Hülleci, Kardan cadı gibi lakaplarım olsaydı bırakın buraya yazmayı katil olmuştum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DinoVelvet Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 (P)rofosyonel(İ)stanbul(Ç)ocuğu :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 (P)rofosyonel(İ)stanbulÇ)ocuğu :D Şeker şey seni. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Bazı arkadaşları cesareti yüzünden kutluyorum. Benim şahsen "depdepduket yahut nayskınmaykıl, Pıstık, Golik, Hülleci, Kardan cadı gibi lakaplarım olsaydı bırakın buraya yazmayı katil olmuştum . Ama ben kardan cadı lakabımı seviyorum bana aslında normalde cadı derler bigün kışın üstüm başım kar olmuş montum da beyaz olunca arkadaşlardan biri bizim cadı kardan cadı olmuş demişti öyle kaldı ne olursa olsun ben seviyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stronghemal Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 bana yahudi derlerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Yunan tohumuydu baslarda artık üsengeclikten yunant olduk:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 napolyon $ xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Kara metalin karamsar kızı der kimileri,kimileri de doktor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 imanlı cadı meraklı ayak XP beyaz papatya sis cissy bonibon XD daa da sayardım da rtuk kapatır flm XP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Coskun Sabbath Avcı Artemis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.