boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2009 If you like to gamble, I tell you I'm your man Eğer kumar oynamayı seviyorsan, derim ki ben senin adamınım You win some, lose some, it's all the same to me Biraz kazanırsın, biraz kaybedersin, bu benim için hep aynı The pleasure is to play, it makes no difference what you say Zevki oynamakta, ne dersen de farketmez I don't share your greed Hırsını paylaşmıyorum The only card I need is İhtiyacım olan tek kart The Ace of Spades Maça ası The Ace of Spades Maça ası Playing for the high one, dancing with the devil Büyük oynamak, şeytanla dans etmek Going with the flow, it's all a game to me Akarak gitmek, hepsi benim için bir oyun Seven or eleven, snake eyes watchin' you Yedi veya on bir, sinsi gözler seni izliyor Double up or quit, double stakes or split Eğil ya da çık, çift hisse ya da böl The Ace of Spades Maça ası The Ace of Spades Maça ası You know I'm born to lose, and gambling's for fools Biliyorsun kaybetmek için doğdum, ve kumar oynamak aptallara göredir But that's the way I like it baby, I don't wanna live forever Ama bu onu sevme şeklim bebeğim, sonsuza kadar yaşamak istemiyorum And don't forget the Joker Ve jokeri unutma Pushing up the ante, I know you wanna see me İddiayı arttırmak, biliyorum beni görmek istiyorsun Read'em and weep, the dead man's hand again Kartlarına bak ve sızlan, yine şanssız adamın eli I see it in your eyes, take one look and die Bunu gözlerinden anlıyorum, bir göz at ve öl The only thing you see, You know it's gonna be Göreceğin tek şey, onun ne olacağını biliyorsun The Ace of Spades Maça ası The Ace of Spades Maça ası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.