raskolnikov Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2009 yürüyorum... arkamdan gelen sesleri dinlemiyor, duymak istemiyor, duymamak için elimden geleni yapıyor hatta yüksek sesle şarkı söylüyorum ama o sesler kendini duyurmayı başarıyor.. bu şehre uzak, kimsenin olmadığı, kimsenin gözükmediği yerde tek başıma ne yapabilirdim, bilmiyorum. arkamdalar hissediyorum, seslerini duyuyorum ama dönüp bakmamalıyım. bakarsam, herşeyin daha kötü gideceğini biliyorum. bu ıssız yerde, bu hayvanların bile kaçtığı yerde, gecenin bir vakti ne yapıyorum ben ya... anam!... neydi o ses... arkadakiler yetmiyordu sanki.... allahım kurtar beni buradan... her yer karanlık... her yer soğuk... dayanamıyorum artık... her yerden acayip sesler geliyor... çığlıklar kulağımı tırmalıyor... dayanacak bir nebze dahi gücüm kalmadı... yeteeeeerr!...... bu kadarı da fazla ama.... benim de canım var yaa!.... bu kadar nereye kadar gidecek, ne kadar sürecek bu kaçış... ben bu kadar korkak mıyım.... dönücem arkamı ve hesaplaşıcam gecenin bütün korkunç sesleriyle... dur önce derin bir nefes alim de!..... ................. - ne var lan ne var!.... - abi yarım saattir sana bağırıyoz... - ne var oğlum, söyle işt.... - en sonunda çıkardın lan kulaklıklarını....oğlum babam aradı, bende yolda kaldık benzinci arıyoz dedim o da bekleyin ben gelirim şimdi dedi... - eeeee... - eeee si geri dönek araba da oturak, k.çımız dondu lan, seni yakalıycaz diye.... - yarım saattir peşinden koşuyoz lan, biz koşuyoz sen hızlanıyon, bağırıyon...ne varsa bağırcak... - tamam be...gidek işte arabaya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Süpersin yine ve yine :D ya hayal gücü böyle bişey heralde.......hmmmm... :a :a :a 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 enemm bi an bölee böleeee bişi bekledim valla bekledim gene kandırık yaptın ama yaaa:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 kandırık yaptım yani:D seni daha çok kandırcam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elisa Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 o anam! dan bişiler çıkarmalıydım:D güselmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 ehe ehe ehe... sağol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.