axcd82 Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2007 ahanda burada http://www.izlesene.com/video/unluler/32713/iste_zeki_muren_nezaketi şimdi uzaklardasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2007 oof of fena edior bu şarkı beni ...Zeki Mürenin nezaketine diyecek laf yok ztn ellerine saglık axcd süper oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2007 reca ederim,bütün sevenlere gelsin;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2007 :)reca mı ediosun? şimdi uzaklardasın gönül hicranla doldu hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu....... Sevda bahçelerinin çiçekleri hep soldu hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu...... Beni bitiren bu şarkıdır işte ya ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu bu nasıl br cümledir ki naısl söyleniyor ki nakış nakış işlenir insanın içine be...Valla ilk dinlediğimde el kadar çocuktum yav o zaman ölmemişti zeki müren.O zamna bile aynen böyle hissediodum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2007 şu an o durumu yaşamaktayım zaten... sorma ne haldeyim,sorma kederdeyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.