Jump to content

stratovarius

persephone

Önerilen Mesajlar

Stratovarius, bir Finlandiyalı power metal grubur. 2008 yılında dağılmıştır.

Virtüözayarındaki gitaristi ve klavyecisi ile meşhurdur. Grubun başını çeken Timo Tolkki Black Diamond, Forever, Visions ve Destiny gibi eşi bulunmaz şarkılar yapmıştır grup için. Gitar konusunda Satriani - Malmsteen severlerce hor gorüldü ancak çok yüksek hızlarda attığı sololar enfestir ve herkesçe çalınamaz. Grubun mazisi 80'lere uzansa da, Malmsteen ile uzun yıllar çalışmış Jens Johansson ile Running Wild davulcusu Jörg Michael'ın gruba katılışının ardından dünyada buyuk sükse yapmıştır. En sevilen albümleri; Episode, Visions, Infinite ve Destiny'dir. Bu albümlerden üçü Finlandiya'da yılın albümü ödülünü almıştır.(vikipedi demiş ben değil..ama katılıyorum )

stratosphere/black diamond/SOS/eagle heart/destiny/elements..dinlenmekte fayda var sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

power metal seviorsanız size mütiş bi öneri

-destiny

-cold winter nights

-lord of the rings

-eternity

-speed of lights

-pista de audio

-mother gaia

-coming home

-years go by

-phoenix

-papillion

-dreamweaver

şarkıları güzeldir paylaşım için saol

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu tür grupların pek yetkin dinleyicileri olmasam da "Metal" müzik adına gelişimde bulunanların bu yollardan az çok geçtiğini düşünürdüm hep.. Temel taşlardır bunlar ama çoğu sağlam topic boş kalmış... Coming Home parçaları tavsiyemdir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...