raskolnikov Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2009 http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=ahirim+sensin&type=tag&video_id=9yt0CccOGkI Cahildim dünyanın zevkine gandım Hayale aldandım,boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden gırıldığına Gidip başka dala sarıldığına Göynüm inanmıyor ayrıldığına Gözyaşım sel oldu zehirim sensin Evvelim sen oldun,ahirim sensin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 yukarı çıksın..yukarılara çıksın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 yukarı çıksın..yukarılara çıksın... hocam hayırdır sende yukarı kompleksi mi var şu an hangi konuya baksam yukarı çıksın yazıyor :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 gerilimi alsın diye... yukarılar fazla gerilimli.... hem bu şarkı hazımsızlık sorunu olanlara da iyi geliyomuş.. neyse, konu dağılmasın, yukarı çıksın, hazımsızlık sorunu olanlara iyi gelsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 gerilimi alsın diye... yukarılar fazla gerilimli.... hem bu şarkı hazımsızlık sorunu olanlara da iyi geliyomuş.. neyse, konu dağılmasın, yukarı çıksın, hazımsızlık sorunu olanlara iyi gelsin... he çıksın çıksın parapsikoloji bölümüne çıkacak konu çıksın çıksın en yukarılara çıksında türbilansa kapılmasın hazımsızlık yapar kas yapar leylek yapar :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.