Typhon Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2009 Train roll on, on down the line Won't you please take me far away Now, i feel the wind blow outside my door I leave my woman at home Tuesday's gone with the wind My baby's gone with the wind And i don't know oh where i'm going I just want to be left alone When this train ends, i'll try again I leave my woman at home Tuesday's gone with the wind Tuesday's gone with the wind Tuesday's gone with the wind My baby's gone with the wind Train roll on Tuesday's gone with the wind Tuesday's gone with the wind Tuesday's gone with the wind My baby's gone with the wind Train roll on, many miles from my home See, i'm riding my blues away Tuesday, you see, she had to be free But somehow, i've got to carry on Tuesday's gone with the wind Tuesday's gone with the wind Tuesday's gone with the wind My baby's gone with the wind ------------------------------------------------ Tren aşağısında salının gidişi Lütfen benden uzaklaşma Şimdi hissediyorum rüzgarın esişini kapıda Evden ayrılıyorum kadınım Salının rüzgarla gidişi Bebeğimin rüzgarla gidişi Ve bilmiyorum nereye gidiyorum Yalnız kalmak istiyorum Ne zaman bu trenin sonu bir daha deniyorum Evden gidiyorum kadınım Salının rüzgarla gidişi Salının rüzgarla gidişi Salının rüzgarla gidişi Bebeğimin rüzgarla gidişi Tren tomarla Salının rüzgarla gidişi Salının rüzgarla gidişi Salının rüzgarla gidişi Bebeğimin rüzgarla gidişi Tren tomarla evimden kilometrelerce uzağa gidiyor Görüyorum biniyorum hüzünlüyüm uzakta Salı gördüğümde özgürsün Ama her nasılsa götürüyorum rüzgarla Salının rüzgarla gidişi Salının rüzgarla gidişi Salının rüzgarla gidişi Bebeğimin rüzgarla gidişi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 çok severim bu şarkıyı ama çeviride çok çok hata var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2009 çok severim bu şarkıyı ama çeviride çok çok hata var Sağlam bir siteden bu çeviriyi edinmiştim ama güvenmemeliymişim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.