hazal Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2009 OKUL O'dan sonra hangi harf gelir? Ö K'den sonra hangi harf gelir? L U'dan sonra hangi harf gelir? Ü L'den sonra hangi harf gelir? M O>Ö K>L U>Ü L >M Alfabe dahi Okul=Ölüm teorisini destekliyorsa helal be! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 tırstım ama okul güzeldir yaa.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 ben bunu bi t-shirt ün arkasında görmüştüm çok güzel bişey :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hazal Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Alfabede kendi çağında bizi destekliyor valla ya xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2009 Hehe tuttm bunu Okul olsa ama dersler olmasa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 okul=ölüm bence of ya örgün eğitim bana ters:( ama bi yerlere gelebilmek için mecbur okuyoz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 olede bolede eğitim sart Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nefertari Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Ölüm evet doğru bir kelime böle giderse sonu o olucak (aile baskısından intihar etmek) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CrosHifSeyTan Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2009 okulu bitirdik şimdide üni cıktı başımıza oda ölüm gibi onuda bir bitirsek ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asimberk Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Cahiller ölümsüz müdür? Cahiller uzun ömürlü müdür? Cahiller uzun ölümlü müdür? Cahiller ömürsüz müdür? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.