Jump to content

En Nefret Ettiğiniz Reklamlar?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:
anlatılmaz tadılır, sucuk/pastırma şahinse alınır..

çok yaşa sen Lorelei :D

Birde Blendax ve Kosla vanish reklamlarından tiksiniyorum

Yanıtlama zamanı:

kosla vanısh leke avcıları :p

çamaşır makinesine calgon kullanın makineniz sağlam kalsın :p

Yanıtlama zamanı:

kimse sevmiyo demekki şahin reklamlarını. aynen yaa ne o öle her saniye tekrarlayıp duruyolar. sanki özürlü yayını yapıolar yaa. :D

Yanıtlama zamanı:
kimse sevmiyo demekki şahin reklamlarını. aynen yaa ne o öle her saniye tekrarlayıp duruyolar. sanki özürlü yayını yapıolar yaa. :D

Özürlü yayını mı? :blink::rofl:

Yanıtlama zamanı:

Öle ama :D sürekli tekrarlanmaz ki. bi de flash tv deki doğrudan pazarlama reklamları deli ediyo beni. başa alıp duruyolar.

Yanıtlama zamanı:

ped reklamları,

saç şampuanı reklamları,

deterjan reklamları

kısaca tüketicisi kadın olanlara yönelik reklamlar sanki gerizekalilara hitap ediyormuş gibi ama her nedense tüketicisi erkek olan( genel olarak) reklamlar bir harika mesela otomobil reklamları veya elektronik eşya vs. gibi.

Yanıtlama zamanı:

alinin karnı acıktı ve limonata reklamı şu aralar heryerde yayınlanıyor ya o ekşi suratlı limon :mad:

sinir oluyorum sinirrrrr

Yanıtlama zamanı:

Peti donone reklamları Bildğimiz tekerleme tadında ve Bilinçaltına yerleşiyor.Ayrıca kosla reklamlarını bende sevmiyorum

Yanıtlama zamanı:

mondi reklamı kızım sana mondi alayım mı?....

pınar sucuk mu sosis mi reklamı var ya o işte.. bizim eve gelirsimin?.. annemle pınar pişrirmisin?.. amanda aman..

bide sinem kobalın oynadığı o detajan reklamı.. e ben evlenrim o zamn.. gıccıkkk..!:mad:

Yanıtlama zamanı:

Bak göremezsin yok ki farkı

Abc nin farkı fiyatı

Danonenin kafasını doldur ve dondur

Muya reklamı - Şişşşt! Nasıl da baktın ama!

Yanıtlama zamanı:

Türkcell 3G reklamı ; Merak ne güzel şey, ne güzel şey merak... diye gidiyor ve o 3 kıza ve suratlarındaki ifadelere gıcık oldum :D

Yanıtlama zamanı:

"Muratbey, peynir (:blink:)" anlamamıştık biz zaten orda gösterdiğiniz koca koca kaşarlardan peynir olduğunu ... Bir de şu "nazo nazo" diye kolbastı yapan arkadaşlar var tabii , onlara da aşırı sinir oluyorum.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...