demonium Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2009 ben şuna gıcık oluyorum ali nin karnı acıktııı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 anlatılmaz tadılır, sucuk/pastırma şahinse alınır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 anlatılmaz tadılır, sucuk/pastırma şahinse alınır.. çok yaşa sen Lorelei Birde Blendax ve Kosla vanish reklamlarından tiksiniyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raul Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 vodafone cık cık reklamı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 kosla vanısh leke avcıları çamaşır makinesine calgon kullanın makineniz sağlam kalsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Ayşe Teyze reklamları.. Birde cırtt gitti çarşaf demesi yok mu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osmanlikrali Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 şahin sucuk reklamı var nefret ediom ikide bir çıkıo sucuk şahinse alınırrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 kimse sevmiyo demekki şahin reklamlarını. aynen yaa ne o öle her saniye tekrarlayıp duruyolar. sanki özürlü yayını yapıolar yaa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 kimse sevmiyo demekki şahin reklamlarını. aynen yaa ne o öle her saniye tekrarlayıp duruyolar. sanki özürlü yayını yapıolar yaa. Özürlü yayını mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Öle ama sürekli tekrarlanmaz ki. bi de flash tv deki doğrudan pazarlama reklamları deli ediyo beni. başa alıp duruyolar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 ped reklamları, saç şampuanı reklamları, deterjan reklamları kısaca tüketicisi kadın olanlara yönelik reklamlar sanki gerizekalilara hitap ediyormuş gibi ama her nedense tüketicisi erkek olan( genel olarak) reklamlar bir harika mesela otomobil reklamları veya elektronik eşya vs. gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 istikbal yaylı yatakları uyku keyfi inanılmaz kredi kartına cartttt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 kalbini sev kırmızı giy.. ordaki kadının bakışları çok ürkütücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 alinin karnı acıktı ve limonata reklamı şu aralar heryerde yayınlanıyor ya o ekşi suratlı limon sinir oluyorum sinirrrrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 yok. reklamları severim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alias Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Peti donone reklamları Bildğimiz tekerleme tadında ve Bilinçaltına yerleşiyor.Ayrıca kosla reklamlarını bende sevmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilkim Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 şahane bir ses ve ikizler... ABC deterjan reklamı tek geçerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kripton Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 mondi reklamı kızım sana mondi alayım mı?.... pınar sucuk mu sosis mi reklamı var ya o işte.. bizim eve gelirsimin?.. annemle pınar pişrirmisin?.. amanda aman.. bide sinem kobalın oynadığı o detajan reklamı.. e ben evlenrim o zamn.. gıccıkkk..! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 alinin karnı acıkmış. ÇOKTA TIN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 alinin karnı acıktıııııııı .) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Bak göremezsin yok ki farkı Abc nin farkı fiyatı Danonenin kafasını doldur ve dondur Muya reklamı - Şişşşt! Nasıl da baktın ama! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Türkcell 3G reklamı ; Merak ne güzel şey, ne güzel şey merak... diye gidiyor ve o 3 kıza ve suratlarındaki ifadelere gıcık oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 3G reklamının kasetini bulup, yakıp sonra uzayın derinliklerine yollamak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 "Muratbey, peynir ()" anlamamıştık biz zaten orda gösterdiğiniz koca koca kaşarlardan peynir olduğunu ... Bir de şu "nazo nazo" diye kolbastı yapan arkadaşlar var tabii , onlara da aşırı sinir oluyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2009 TuRKCeLL 3G(erizekalı) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.