karizmatik Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2009 en sevdiğiniz reklamları yazın lütfen ben başlıyorum çok çalşmam gerek anne çok çok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DinoVelvet Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Üfler bisküvileri... Üfler güçlendirir..Üfler besler...Üfler...Üflerrrr :D:rofl: Buzdolabı reklamı... dostum var deme karagün görmeyince buz dolabım var deme bu aslanı görmeyince:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 sevgili yumoş ailesi kızlar bendeki yumuşaklığından hep üzerime kafalarını koyuyorlar ne yapayım yumoş çamaşır yumuşatıcısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 öpmek taklit sayılmaz bence.. çok sevimli bi reklam bence:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Bu reklamda bir sınıf öğrenci oturmuşlar,tenefüste olsalar çünkü öğretmen yok ve bunlarda kravat yok veya önlük yakası kurdelesi yok.Yani yok yok sınıfta.Çıkıp oksijen almak yerine sınıfta şarkı söylüyorlar sırayla çıkan arkadaşlar hayallerini yazıyolar.Bir tane erkek öğrenci yok sınıfta çünkü saç bağlama kuralı var sınıfta :pNeyse sıra Elife gelmiş o da hayalini yazıyor,öğretmen olmak istiyormuş.Ama arkadaşları çok fena kızmıza Ayşe diye bir lakaptır takmışlar gidiyor.:rofl:Ayşe hırslanıyor zaman tünelinden geçiyor.7yıl geçiyor o arada ve öğretmen oluyor.Sınıfa giriyor bir bakıyor ki arkadaşları aynen duruyor.Sadece büyüyen Ayşe lakaplı Elif çünkü.Örüklü kız orda,keçi saçlı orda,arkadaki sarışın kız bile orda.:D:DAma değişmeyen şeyler var:Sınıfında aynı şarkı söyleniyor.İşin kötüsü talihsiz Elife hala Ayşe deniyor ve öğrencileri onun öğretmen olduğunu bile farketmiyorlar ki ona napıyorsun diyebilecek kadar rahatlar hem de Ayşe diyebiliyorlar öğretmenlerine.:blink::blink:Ama kravat uygulaması gelmiş sınıfa sonunda.:clapping: sınıfında tek bir erkek öğrencinin olmamasından da erkek öğrencilerin Kardelen Ahmet öğretmenin dersinde olma ihtimalini mümkün kılıyor.:rolleyes: Hani bu Kardelen Ayşelerin erkek versiyonu,erkek öğrenciden kardelen olmasa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tinyandcruel Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2009 olips reklamı bide iki sıfır sıfır dokuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 ülker metro enerji geliyorum demez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.