schizophrana Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2009 Doğru olmamasını dilediğim ama senaryo sıkıntısı çeken Hollywood'dan beklediğim bir haber. http://www.ramasscreen.com/wp-content/uploads/2008/12/brandon.jpg Saçmalamakta sınır tanımayan Amerikan sineması, yeniden çevrimde rotayı Brandon Lee ile özdeşleşmiş Alex Proyas kültü The Crow'a çevirdi. Devam filmleri birbirinden rezil olan seriye yeniden başlayacak olansa, Blade ve The League of Extraordinary Gentlemen'e de hayat veren Stephen Norrington. Yapım gerçekleşirse bu, yönetmenin üçüncü çizgi roman uyarlaması olacak. The Crow, James O'Barr tarafından yaratıldı ve 1989 yılında raflarda yerini aldı. Bahsi geçen filmse 1994 yılında çekilmiş ve Brandon Lee, bir kaza kurşunu sonucu hayatını kaybetmişti. sinemaestro Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 The crow bilindiği gibi çok ünlü bir çizgi romandan esinlenmiştir... Aslında bu film çok daha güzel yapılabilir ve Oscara oynayabilirdi ! Bence farklı bir konuda tekrarlanması fena olmaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 yeni çekilecek olanı istedigi kadar güzel olsun isterse gişe rekorları kırsın ama brandon lee nin oynadığı ilk film kadar etkileyemez beni... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Bazı filmlerin kendine has bir ruhu vardır. Bu prodüksüyonun profesyonelliği yada gişedeki hasılatla ilgisi olamayan bir şey. The Crow'da ruhu olan nadir filmlerden. Eric Draven olarak her zaman Brandon Lee'yi hatırlamak isterim. Hollywood senaryo sıkıntısından ne yapacağını şaşırmış durumda bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 gün boyunca duyduğum en güzel haber bu oldu. Adam akıllı bir film gelse de sinemaya gitsek deyip duruyordum. ilkinden daha güzel olacağına da eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 İlk film ister güzel olsun ister kötü sonuçta ortada Brandon Lee'yle özdeşleşmiş bir The Crow var. Bir çok insan çevrilecek filmi bu nedenle izlemeye yeltenmeyecektir. Nasıl ki bugün herhangi biri gelip de size Joker diyince aklınıza Heath Ledger geliyorsa. Ve Heath Ledger'sız bir Joker düşünemiyorsanız. Aynı şey The Crow'da Brandon Lee için de geçerli. Tabi bu şekilde düşünmeyen milyonlarca kişi olabilir, bu sadece benim düşüncem. İsteyen izler isteyen izlemez ama "Yeni Çevrim"in, ilkinin yanında sönük kalacağından eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 İlk film ister güzel olsun ister kötü sonuçta ortada Brandon Lee'yle özdeşleşmiş bir The Crow var. Bir çok insan çevrilecek filmi bu nedenle izlemeye yeltenmeyecektir. Nasıl ki bugün herhangi biri gelip de size Joker diyince aklınıza Heath Ledger geliyorsa. Ve Heath Ledger'sız bir Joker düşünemiyorsanız. Aynı şey The Crow'da Brandon Lee için de geçerli. Tabi bu şekilde düşünmeyen milyonlarca kişi olabilir, bu sadece benim düşüncem. İsteyen izler isteyen izlemez ama "Yeni Çevrim"in, ilkinin yanında sönük kalacağından eminim. Ben de böyle düşünüyorum;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pleiades Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Crow I muhteşemdi Crow II fena değildi ama III berbattı umarım çekilecek olan özlediğimiz tadı verir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 işte şimdi krizi gördük... çeksinler valla umrumda bile olmaz ama ki ben çekmesinler dediğimde çekmeyecekler değil ama benden iyi bir küfür yiyecekleri kesin... dokunmayın bari corw'a da arada bi tane temiz kalsın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.