raskolnikov Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2009 tanrım.... katil oldum..... inanamıyorum... böyle birşeyi hiç düşünmemiştim... bunu hiçbir şekilde aklıma getirmemiştim... böyle olacağını kim bilebilir ki?... beynim çatlayacak gibi!... çığlıklar, sesler hala kulağımda.... YETEEEERR!.... dayanamıyorum... ben katil olamam..... benim ellerim kanlı olamaz... Offffff!.... bunu nasıl yapabildim... bu nasıl olabildi.... ben sadece korkutmak istemiştim, hiçbir şekilde kötü şeyler yapmak istemedim. kötü düşünceler içerisinde olmak istememiştim... bunu yapmış olamam... tanrım...... ben ne hale geldim... ben; üç çocuk babası, saygın iş adamı, her yerde saygıyla karşılanan ben, şimdi adi bir katilden farksızdım... şu halime bak!... bittim... bu benim bittiğim andır... karım... ah benim sevgili, bahtsız karım. kocasının katil olduğunu öğrendiğinde ne yapacak acaba!... ya çocuklarım.... hiçbir şeyden haberleri olmayan, saf ve temiz çocuklarım... çok sevdikleri babalarının öldüğünü öğrendiklerinde ne yapacaklar acaba!... nasıl karşılayacaklar acaba!... delirmemek elde değil... ................... - Kazım.... Ah!... işte!... karım beni çağırıyor. derin bir nefes alıp, ona herşeyi anlatmalıyım... - kazım... - efendim... - ne yaptın?... - offff...öldürdüm..allahım beni affet, katil oldum betül... - kazım ne katili!..altı üstü iki hamam böceği be!... - ama onlarda can... - lan ne kıtırık bi kocam var be!... kazım, kazım....artık sana kimse "bir karıncayı bile incitmiyor" diyemeyecek dimi?... - aman allahım!..bunu hiç düşünmemeiştim ben...bittim ben..insanlar çocuklarına beni gösterip "bu adam katil!" diyecekler... - hey güzel allahım...yumurtaya can veren güzel rabbim!..kazıma ne verdin?...he kazım...katil kazım...git elini yıka da yemeğe gel!.. (içeriye döner) çocuklar bekelyin katil babanız geliyor... - hanım ne yaptın!.. - ne yaptım be!.. - çocuklara neden söyledin.onlar duymamalıydı.. - hey yarappim!..kazım!...kazım!...hamam böceklerini çocuklar sana söyledi kazım..bıraksaydın onlar öldürecekti zaten!...gel kazım..katil kazım...çorban soğuyacak!... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 çatlak yaa..... :D:D:D ay öff :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 enem bu adam iki böcek öldürdü katil oldu benher bulduğumu öldürüom seri katilmiyim şimdik:blink: ayıp bana süpersin rasko abi kandırıkçı rasko abi:) kandıran hikayeler diye konu aç bütün bunları oraya yaz bare be:D:dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 enem bu adam iki böcek öldürdü katil oldu benher bulduğumu öldürüom seri katilmiyim şimdik:blink: ayıp bana süpersin rasko abi kandırıkçı rasko abi:) kandıran hikayeler diye konu aç bütün bunları oraya yaz bare be:D:dance2: ehe... kandırdım yine seni kardeş sağol.. @amy_ sende sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 beğenmişem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 hepimiz bir kazim degil miyiz zaman zaman? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Rasko abi yedin beni Rasko abi ben de ciddi ciddi adamın halini düşünüyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
corpse06 Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 bn haman böcegi görsem hayata öldüremem öldürtürüm korkmuorumda tiksindirci yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MehtavaS Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Neden bukadar dert ediyorki katil olmaısın anlamıyorum Bence katillik özellikle seri katillik tanrı vergisidir... Ve herkese nasip olmaz... Bir hamam böcüğü öldürmüş... Şimdilik güzel başlangıç xd... Devamını getirir işallah xd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.