raskolnikov Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2009 (düzenlendi) efendim; şmdi ben bu göreceğiniz fotoğrafları can sıkıntısından nette gezerken gördüm ve hemen arama butonunu çalıştırdım ki zaten çalışsın, boş durmasın dimi...çalışmayanı allah bile sevmezmiş, ben mi sevicem:blink: neyse; ilk başta cafe bölümünde arattım, baktım 12 sayfa çıktı, bir an gözüm korktu bende vazgeçtim bakmaktan, kesin biri açmıştır diye düşündüm ama sonra aklıma ilginç milginç resimler bölümü geldi. hemen atladım geldim bu bölüme, baktım aradım, arattırdım, toplam 4 sayfa çıktı bende hemen baktım. kimse açmamış... ya da açmış ben görmemişim... ya da görmezden gelmişim... ya da muhatap almamışım... kısa keselim, açayım dedim hemen, gerilimleri alsın, kendini ispat sorunları olanları rahatlatsın:p http://img160.imageshack.us/img160/9808/52581903ai8.jpg Nisan 11, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 çok gerçekçi hologram yokmuş ikincisinde ben ordan anladım sahte olduğunu :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 çok iyi düzenlenmiş ama...hakkını vermek lazım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hazal Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Güzel paylaşım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 güzeldir... bunlardan yapıcam ben... el emeği göz nuru... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 bece birisi can sikintisindan yapmistir bunu Yani bu parayi yapan adami kalpazanlikla suclarsak Monopoliyi yapan hasbronun kalpazanliktan komple alinmasi gerekir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 waayyy ben fark göremedim ya xD süper yapmışlar çakallar xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 ikinci sahtede "Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası" yazması gereken yerde ne yazıo ona takıldım ben:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 ikinci sahtede "Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası" yazması gereken yerde ne yazıo ona takıldım ben:D enneeeee.... yeni bi ülke ki o hem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 elle çizmiş adam ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 efendim; şmdi ben bu göreceğiniz fotoğrafları can sıkıntısından nette gezerken gördüm Yemezleeer.. Ne arıyodun len itiraf et ! Aklından neler geçiyodu ? Hınzır ! :acute:Ne planlar peşindesin haa? Neyse çaktırma çaktırmaa.. Ortak olalım.. Yarı yarıya Bu arada bunlar pek bir başarılı olmuş.. Kısmetse biz daha iyisini yaparız artıkın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 ha sanırsam el işi dersinde peydah olmuş bu paracıklar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Yemezleeer.. Ne arıyodun len itiraf et ! Aklından neler geçiyodu ? Hınzır ! :acute:Ne planlar peşindesin haa? Neyse çaktırma çaktırmaa.. Ortak olalım.. Yarı yarıya Bu arada bunlar pek bir başarılı olmuş.. Kısmetse biz daha iyisini yaparız artıkın aha..... gizli bilgilerimi deşifre etmesene yaa..... tamam hissenin yüzde otuzu senin...:ermm: biz yaptıklarımızı kermeslerde el emeği göz nuru diye satıcaz....:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.