hazal Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2009 Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2009 -ya iki gündür foruma giremiyorum ! +bi gün de girmeyiver nerden öğreniyosun oğlum bunları bilmemki -iki gündür foruma giremiyorum ya sıyıracam ! +neyi sıyıracan -kafayı lan hıyar sen ne sandın +hiiiç -iki gündür foruma giremiyorum ya +seni banladılar oğlum haberin yok mu ? -hadi lem -iki gündür foruma giremiyorum +olabilir kendini pataklamanı gerektirmez bu -ıyh -iki gündür foruma giremiyorum baba ya +neden ki acep -lan baba yine mi bilgisayarın güvenliğiyle oynadın +ben sadece bakmştım -foruma giremiyorum iki gündür +biz de iki gündür bu forum niye bu kadar terbiyeli diyoduk -çabuk sie iki gündür foruma giremiyorum ay sorma canım bende son 2 yıldır bi türlü forma giremedim -iki gundur foruma giremiyorum +nieki -bilgisarayar parazitlenmiş +foruma giremiyorum -dualarım kabul mu oldu ne +forum da hawalar nası giremiom bi kac gundur -iyidir iyidir.. yuwarlanıp gidio işte +top mu ki bu -yok topaç -foruma giremiyorum +o sana girsin abi -lan olm sen nie salaksın -İki gündür foruma giremiyorum ya +Allahın hakkı üçtür abdürrezzak +foruma giremiyorum -fırsatı değerlendir vaktin varken kurtar kendini +abi iki gundur foruma giremiyorum -hadi ya hayat nası gidio peki? +abi foruma giremiyorum ya sanki iki gundur kepek ekmeği yemiş gibiyim.. abi sanki hayatımda hiç gulmemisim hayatın tadını unutmuşum anlıyomusun abi.. -olm senin durum wahim la ! +öyle deme ölecekmiyim -belki -foruma gıremıyorum -hallederiz ! -nası ? -bır saat sonra gırıs yapmak 30$ , ikı saat sonra gırıs yapmaq icın 60$ wermen yeterli genç.. -hasstr -abi 2 gündür foruma giremiyorum -nhaaa ' son 50 yıldır çıkış yapan hiçkimse geri giremedi bu foruma Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.