Jump to content

Sefer-i Sürgünde bir Kırık Kanat

CRymAN

Önerilen Mesajlar

(\]|[/)

Haykırmak isterdim sayfalarca ya da ellerim hiç olmadığı kadar kanasın isterdim yazarken. Giden değildir kaybeden, kalanlardır ki giden bu sebepten gitmektedir zaten. Uzak diyarlara başlayacaktır bir seyrüsefer unutulası gelmiş anılarda. Şehrimden anılar geçiyor ama uğramıyorlar bir daha. Gideni en çok ben severdim belki ama sen bilmiyordun. Gidiyordun kan revan içindeyken bedenim, gelirsen dururdu belki kanamam ama hiç gelmiyordun. Nefesim babil tufanıydı susuzken gözlerim. Kahkahalarımdan batmış Atlantis, ağlarsam kızmayın, bu mith benim. Mutluluk pekte mutlu etmiyor bazı adamı. Yutuyor şehri sarmaşıkları. Fısıltılarda Eko, kulaklarda senfoni. Kadehim dolu Hedera zehiri. Parmağımı kadehte çıkardığı ses doldururdu belki kederi. Belki kanayan yerlerim yoktu ama Calad'ı tutarken acırdı ellerim. Kılıcım Calad, derman ver kanadıma. Sonbaharı severdim dökülmemişken tüylerim. Suda yürür, göklerde gezerdim. Sonu gelmez cümleler diyarından geçerdim yazarken geçmişi. Bitmiyordu cümleler, bitenler anlam ifade etmiyordu sayfalarda kan varken. Her suya düşen boğulmuyordu elbet yalnızca çıkamayanlar kalıyordu suyun altında ama boğulurken geçen gemilere el sallayayım demiyor insan ya da bağırmıyor peşlerinden. Yalnızca fısıldıyor tükenmeden nefesi. Yalvarıyor, ağlıyor "ne olur Kanatsız Meleklere götürün beni". Yazıtlar dikilmeyecektir elbet adıma, sefer-i sürgünde uzakta düşler bana. Aklıma derman, derman kanatlarıma...

(\]|[/)

Caladblog= Kalemim, Kılıcım, Varlığımm ;) Sürgün Lord tan Selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...