CREMATORY Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2009 http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7179_6665_08012009_1.jpg Sağdakini zaten tanıyorsunuz,peki ya soldakini? Tıpkı ikiz gibiler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 İkisini de Mehmet Ali Erbil kovalasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Soldakinin tek farkı kızına yıllarca tecavüz etmesi değilmiydi? Her neyse ben pek bir fark göremiyorum, al birini vur ötekine... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitekristal Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 fark mark yok ...sineklerin üzerinde dolaştığı şeye bakıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.