schizophrana Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2009 http://www.iwatchstuff.com/2008/06/17/vicky-christina-barcelona.jpg Yapım :2008, ABD / İspanya Tür :Dram / Komedi / Romantik Yönetmen :Woody Allen Senaryo :Woody Allen Oyuncular :Scarlett Johansson, Penélope Cruz, Javier Bardem, Patricia Clarkson, Kevin Dunn, Rebecca Hall, Chris Messina, Christopher Evan Welch, Julio Perillán, Manel Barceló Yapımcı :Letty Aronson, Stephen Tenenbaum, Gareth Wiley Görüntü Yönetmeni :Javier Aguirresarobe Amerikalı Vicky ve Cristina İspanya’da bir yaz geçirirler ve gösterişli sanatçı (Javier Bardem) ve onun güzel fakat dengesiz eski eşi (Penélope Cruz) ile tanışırlar. Vicky (Rebecca Hall) evlenmek üzere olan muhafazakar bir kadındır. Cristina (Scarlett Johansson) ise cinsel serüvenlere açık özgür ruhlu bir kadındır. Kaderleri kesişen üç insan arasında doğan aşk ilişkisi kaotik sonuçlar doğuracaktır. Fragman http://www.izlesene.com/video/barselona%20barselona-barselona-barselona/707569 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 dün izledim, umduğumu bulamadım pek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 Klasik Allen tarzı aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 Barselona Sadece futbolda izlerim Ama izliyecem fragman az cok Beli etirmedi flimi eyvallah Teşekürlerimi fışkırtıyorum Sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 woody allen filmleri zordur.ilk başta sıkıcı ve çekilmez geliyordu.sonra bu adam nasıl bu kadar ödül alabiliyor? diye araştırınca haklı oldugunun kanısına vardım.birkac defa izlenmesi gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greenBoy Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 Pek tarzım değil açıkçası (: Benim için en başta afiş önemli oluyor baktığımda tarzı bana uygunsa izliyorum biliyorum bu önyargılı bir davranış ama böyle geldi böyle gidiyor vallahi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 woody allen'ı severim ondan izledim ama farklılık olsun diye bu kadar da farklı bişey çıkarılmaz ki:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.